reklama
kacha381
Czerwcowa mama'08
Przed momentem odebralam badania niestety nie rewalcyjne leukocyty i neutrofile podniesione a hemokryt 34 a min to 37. Nie wiem dokladnie co to oznacza ale hemokryt to chyba poczatek anemi.
Cholender. W moczu tez cos nie tak. Dobrze ze coombs w porzadku.
Cholender. W moczu tez cos nie tak. Dobrze ze coombs w porzadku.
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja mam 113.. wiec do 120 malo mi juz brakuje.
maajka
Czerwcowa mama 2008
Joas-biedna jestes....Szkoda,ze nie masz nikogo do pomocy.Ja sama nie mam jeszcze dzieci(TO bedzie pierwsze),ale rozumiem Cie-moja Mama ma 8 dzieci i jest po prostu przemeczona zyciem.I tez zawsze mogla liczyc wlasciwie tylko na siebie.Ludzie,ktorzy patrza na takie kobiety z boku mysla,ze jesli jakos sobie radza,to znaczy,ze przychodzi im to bez trudu.A wiadomo,ze to nieprawda.
Jak jestes zmeczona,masz juz dosc-staraj sie mowic o tym np.komus zaufanemu,nam na BB.Dzielenie sie smutkiem to polowa smutku.I nie trzymasz tego w sobie-inaczej mozna nerwicy dostac.
Mam nadzieje,ze juz niedlugo bedzie Ci latwiej,glowa do gory!:-)
Jak jestes zmeczona,masz juz dosc-staraj sie mowic o tym np.komus zaufanemu,nam na BB.Dzielenie sie smutkiem to polowa smutku.I nie trzymasz tego w sobie-inaczej mozna nerwicy dostac.
Mam nadzieje,ze juz niedlugo bedzie Ci latwiej,glowa do gory!:-)
Ja mam jeden staniczek z Triumpha, ale nieszczególnie mi pasuje bo nie ma fiszbin i biust mi leży na brzuszku i się poci..ale w nim śpię
Martusia wkłądeczki proszę oto wachlarz :
Wkładki laktacyjne z możliwością prania.Wkładki laktacyjne zapobiegają wyciekaniu mleka matki poprzez delikatny ucisk na brodawki. Dzięki nim piersi kobiety oraz sutek pozostają suche i czyste. 49 zł
CANPOL Jednorazowe Krążki Laktacyjne 40 szt.10,99
Martusia wkłądeczki proszę oto wachlarz :
Wkładki laktacyjne z możliwością prania.Wkładki laktacyjne zapobiegają wyciekaniu mleka matki poprzez delikatny ucisk na brodawki. Dzięki nim piersi kobiety oraz sutek pozostają suche i czyste. 49 zł
CANPOL Jednorazowe Krążki Laktacyjne 40 szt.10,99
Jednorazowe wkładki laktacyjne Avent to unikatowa czterowarstwowa konstrukcja z oddychającą, zatrzymującą wilgoć warstwą zewnętrzną. Wilgoć zatrzymywana jest przez wysoko absorbcyjne warstwy wewnętrzne, które sprawiają, że skóra jest sucha, a cyrkulacja powietrza minimalizuje ryzyko podrażnienia sutków. Wkładki wyposażone są w praktyczny przylepiec, uniemożliwiający przesuwanie się wkładki w biustonoszu oraz specjalne wgłębienie na sutek.Unikatowa wielowarstwowa konstrukcja zapewnia wysoką absorbcję, komfort użytkowania i chroni sutki przed podrażnieniem. W opakowaniu 50 jednorazowych wkładek laktacyjnych.
reklama
Rozumiem was doskonale! :-(Ja na tej emigracji to tylko od czasu do czasu pogadam z kolezankami z pracy ale one wszytkie ledwie 20 letnie wiec raczej co innego je interesuje! A ja tak siedze sama w domu i czekam na męża a on biedaczek nawet 12 godzin w pracy spedza niekiedy. A potem to tylko człowiek zje , ogarnie się i pada z nog! :-( Pogoda typowo angielska... nawet tej wiosny nie widac choć już powinna tu byc.
Podziel się: