reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Iwosz synek slodziutki:tak:
ja tez rozczulam sie nad moim brzdacem jak spi slodko do tego jest taki nieruchomy i cichy:-D to jedyna okazja by sie do niego przytulic i wycmokac na calego:-D a tak to w ciagu dnia trzeba go lapac w locie:tak:

ja jestem fanka kanalow TVN TURBO I TVN STYLE :tak:jak nie w jednym to w drugim zawsze cos dla siebie wynajde:tak:
poza tym z mezem kochamy muzyke i czesto zamiast tv zapuszczamy sobie cos milego dla ucha.

Joaś ja swój ból pamiętam do dnia dzisiejszego i przyznam szczerze że pierwszego porodu się nie bałam to teraz na samą myśl mam gesią skórkę i straszne obawy. Po urodzeniu Kacpra powiedziałam że ani jednego dziecka więcej, ale zatęskniłam za dzidziusiem:tak: no i się zdecydowałam. Wiadomo każda inaczej wszystko przechodzi, ma inny poród. Życzę Wam i sobie drogie e-mamuśki porodów bez komplikacji i jak najmniejszego bólu:tak::tak::tak::tak:

Ja tez pamietam ze byl jakis bol, ale momen w ktorym polozyli dzidzusia na brzuszku i nagle przestalam czuc jakiei kolwiek bol. To bylo niesamowite

Ja tez pamietam ze bolalo jak cholera. Mam nadzieje ze drugi bedzie szybszy i mniej bolesny(marzenia scietej glowy hehe). Jak wywozili mnie z porodowki to polozna pytala kiedy nastepne dziecko a ja na to ze nigdy;-) Ale tak jak agusia zatesknilam za drugim dzidziusiem.
Jedyne pocieszenie za jak zobaczy sie dzidziusia caly bol przechodzi;-)

reklama
a my wyjedzajac ze szpitala zawsze mowimy: do widzenia za dwa lata! i sie sprawdza! mam nadzieje, ze tym razem moj maz tak nie powie....

Do góry