reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mamociku super wieści :-) no i maluszek ma taką samą wagę co mój ;-) najważniejsze że wszystko wporządku i oby tak dalej :tak:

reklama
Joasiu ja isoptin zaczęłam brać na skurcze i na obniżenie ciśnienia krwi bo zaczął mi brzuch twardnieć i się stawiać, no i jak poszłam do szpitala to tam zaczęli mnie faszerować tym świństwem i już tak chyba do końca ciąży...
Jola masz takie ciśnienie jak ja miałam 4-5 tygodni temu ;-) i też wtedy spałam na stojąco :-D teraz mimo isoptinu mam ok 110/65 i mam wrażenie że się gotuję :-D
Edytko witamy w naszych "progach" :-)
Magdziarko nie martw się ja podobnie jak kilka innych dziewczyn też oglądam m jak miłość :-D no i muszę się przyznać jeszcze że jak puszczą csi - kryminalne zagadki to też mnie telewizja pochłania :-D:-D no i czekam z utęsknieniem aż mi wyprodukują moje kochane desperatki :tak:(gotowe na wszystko) :zawstydzona/y: hihih

Hihi Iwosz ależ cudnie Twój skarb wygląda z tym misiem na główce :tak:
Kurcze a mnie coś dziś bierze :-( tzn od niedzieli chlipę nosem ale dziś mam potworny ból gardła i gęsty katar:-( no i wizyta u lekarza nieunikniona... kurcze pewnie kolejne tabletki do kolekcji... czasem czuję się jak staruszka która już ledwo zipie i trzeba ją faszerować tabletami żeby jakoś funkcjonowała.... grr....:no:

DZiewczyny ciesze sie , ze wizyty u doktorow pomyslne. Dzieciaczki nam rosna i rosna, a my narzekamy juz tylko na nasze brzuszki:-D

Julio czytam twojego posta i jak bym siebie slyszala. Ciagle czuje swojego szkrabka. W pracy to mi nawet trudno siedziec bo tak kopsa. a w nocy tez spac nie daje. No jak nam te dzieci tak sie przyzwyczaja do szalenstw, to male szanse ze po porodzie sie wyspimy;-)

No to ja chuyba bedę miała spokojnego maluszka;-). Daje się we znaki jak się połoożę wieczorkiem, no w dzień oczywiście też. Ale w nocy cisza:-). Nie przeszkadza mamusi się wyspać:-D. No może będzie przeciwieństwem Kacpra który nie spał ani w dzień ani w nocy:szok::szok::szok::szok:

Oj, Flexy, jak ja Ciebie rozumiem...Staruszka na 200% ze mnie... wsytd mi czasami sie przyznac, ale coraz czesciej jestem zmeczona niemalze od rana... a tu tyle pracy... no i sie nie przyznaje do zmeczenia... na wszelki wypadek bo i tak nikt mi nie pomoze a gadania temat tego, ze sami tego chcielismy moze byc sporo... ostatnio uslyszalam tzw dobra rade: to wroc do pracy.....

A ja prawie nic nie ogladam - chyba najczesciej mecze pilki noznej z moim mezem na Canal+, bo moj maz jest fanem Barcy....

Iwosz śliczne zdjątko. Jakbym widziała na nim mojego młodego:tak: Też śpi ze swoim ukochanym misiakiem i czasami przybierają komiczne pozycje. A jak wchodzę do niego zeby sprawdzić czy przykryty to tak mnie rozczula widok śpiącego brzdąca że czasami siedzę tam po kilkanaście minut tylko po to żeby sobie popatrzyć jak słodko śpi

reklama
Dziewczyny, jedno na pewno mozemy powiedziec pierworodkom: nawet jesli bo okropny, ciezki do zniesienia, to go sie nie pamieta... Natura tak to madrze wymyslila.......

Do góry