reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A cos nie widac naszej aktywnej mamusi Magdziarki!!!!! Odezwij sie bo ja juz sie martwie i tesknie;-). Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje.
O Boże bez Was mona umrzeć....z tęsknoty. Wróciłam przed chwilunią i jeszcze w butach siedzę przy komputerze. Olek się zbiera i uciekamy na naukę pływania. Ale wieczoram nadrobię zaległości..mąż wyjechał do Czech w delegację, więc nikt i nic nie przeszkodzi mi. Kochane moje...dobrze być z Wami:-)

Odnośnie rozstępów to ja stosowałam w pierwszej ciąży vichy,a teraz mustele,no i mustela jest lepsza bardziej nawilża itd. I tak po pierwszej ciązy mam rozstępy wkoło pępka tylko ale nadal je widać wyszły mi w ostatnim tygodniu ciąży bo utyłam tylko w brzuchu, który nie miescił już dzidzi:-( Teraz w drugiej ciąży nie mam jeszcze nowych rozstępów ale czasem mnie już brzuch swędzi i smaruje się tą mustelą ale i tak myśle,że w koncowych miesiącach wyjdą bo znowu tyje tylko w brzuchu(mam tak zwaną piłke)

Aniknulka ja też mam żyły na lewej nodze,na udzie i biore na to cyklo bo lekarz mi zalecił...

Głuszku, trzymam kciuki, pewnie wszystko będzie Ok.

Ja miałam w tym tygodniu wizytę i troche się zmartwiłam bo teraz chodzę do gina prywatnie i przy badaniu powiedział,że szyjke mam przekrzywioną,ona jest bardzo ładna na usg,zwarta i zamknięta ale w badaniu wewnętrznym jest krzywa i mam uważać przy współżyciu,niby długość tej szyjki to 45mm czyli dobrze ale nastraszył mnie:baffled: Nie wiem dlaczego ale ten drugi lekarz nic nie mówił o tej szyjce chyba pójde jeszcze raz do niego i niech mnie zbada i zobacze czy coś powie:confused: I tak chyba będe nadal ciągła,będe chodziła do jednego lekarza na kase,a do drugiego prywatnie bo wtedy mam często wizyty i jestem spokojniejsza.

A ja wyczekuję ciebie jak super kumpeli. Zawsze masz jakieś fajne pomysły, Ja sie zlekłam że coś z dzidzią twoją ale już sie uspokoiłam!!!

A ja sobie do mamuni pojechałam 100 km od Olsztyna i posiedziałam troszkę bo biedna sama jak palec ja nie mam rodzeństwa a tata mój pracuje za granicą. Ale najbardziej i tak lubię być w swoim domu...Teraz to niekoniecznie jest fajnie bo bez męza..ale niedługo wróci..Wrzucę Wam do wątku o ubrankach itp.. zdjęcie mojego nowego nabytku dla dzidzi od babci...

A ja tak sobie myśle, że my wszystkie to już jedna wielka rodzina mamusiek. Zaczynamy sie lękać jak jakaś troszkę milczy, niesamowite uczucie. Nie znamy sie osobiście a już takie więzi i w jakim dużym gronie!!

Masz rację , człowiek się przyzwyczaja i czuje się jakby był członkiem rodzinki.
Co do mamusiek jak któraś się nie odzywa długo to i ja zaczynam się o nie martwić.
Jola , Joanna25, Milka - meldować się i to zaraz choć na chwilkę dajcie znać o sobie !!!

Głuszku ..dzisiaj przeczytałm Twoje posty i nawet nie chcę myśleć..że z Twoją dzidzią może być coś nie tak. Jestem dobrej myśli , zyczę Ci cierpliwości, wytrwałości i łaski bożej. Goraco Cię pozdrawiam

reklama
Głuszku dopiero dzisiaj obejrzałam kolorowe zdjęcia twojej dzidzi superrr . Są takie realistyczne normalnie rysy twarzy widać..:-)

Do góry