reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
W ostatnim nr m jak mama jest artykuł o babce, której pierwsze dziecko w wieku chybu 2 lat zmarło, bo chorowało na bardzo rzadką chorobę genetyczną. Babka zaszła drugi raz w ciążę. W 21 tc miała robione badanie żeby wykluczyć chorobę, czekała miesiąc na wyniki. Okazało się, że dziecko, które nosi, też jest chore i zdecydowała się na aborcję (nie chciala, żeby dziecko też się męczyło i wcześnie zmarło)!!! Czyli była ona wykonana po 25 tc!!! Szok!!!
azile29
Czerwcowa mama'08
Ja wlasnie tego sie obawiam, ze to nie ma sluzyc dla dziecka, tylko "przeciw niemu". Przeciez zdazale sie diagnozy ze dziecko ma byc nawet kaleka, a po porodzie zaskoczenie okazywala sie nieduza wada.W ostatnim nr m jak mama jest artykuł o babce, której pierwsze dziecko w wieku chybu 2 lat zmarło, bo chorowało na bardzo rzadką chorobę genetyczną. Babka zaszła drugi raz w ciążę. W 21 tc miała robione badanie żeby wykluczyć chorobę, czekała miesiąc na wyniki. Okazało się, że dziecko, które nosi, też jest chore i zdecydowała się na aborcję (nie chciala, żeby dziecko też się męczyło i wcześnie zmarło)!!! Czyli była ona wykonana po 25 tc!!! Szok!!!
Ja jakos sceptycznie do tego wszystkiego potchodze, co ma byc to bedzie . I jaki ma byc moj dzidzius takiego przyjme.
azile29
Czerwcowa mama'08
A ja od kilku dni mam takie bolesne kopniaki. Wlasnie w dole brzucha, az mam problem siedziec w pracy przed kompem i gdzies w "plecy". Sa to bardzo mocne i dynamiczne ruchy, juz sie nie moge doczekac, jak dzidzia troszke podrosnie, to moze nie bedzie az tak skakac.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Wiadomo, że każda matka chciałaby, żeby jej dziecko było zdrowe. Jeśli jednak okazałoby się, że moje małe będzie chore, to nie zmieni w żaden sposób mojej miłości do niego. W końcu to moje dziecko i będę starała się je kochać z całych sił, bez względu na wszystko
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Masz racje , ze mozna sie przygotowac, ale ile to stresu kosztuje.Jeśli chodzi o kosmetykę to nie wiem bo nigdy się nie zetknęłam z tym tematem wśród bliskich ale może teraz robią wcześniej ? Poza tym maka jest przygotowana psychicznie i nie przeżywa szoku ?
Chyba lepiej jak skoncze ten watek, bo teraz nam nie trzeba sie az tak stresowac.
Podziel się: