reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobrze wiedzieć:-D mam tylko nadzieję, że jak już przyjdzie na świat to trochę zwolni:tak: Marzenie ściętej głowy:tak:hihi
Cóż to moje pierwsze może dlatego tak to przeżywam, za drugim będę już bardziej doświadczona mamusią:-)

reklama
no pewnie ze przeżywasz to normalne- trochę wam tego przeżywania zazdroszczę. Pierwsza ciaża jest fajna bo wszytko jesttakie podniecające i nowe. Ja w pierwszej ciaży to normalnie znałam rozkłąd ciąży tydzień po tygodniu, długosc dziecka ile powinno mieć i ile wazyc. Przeczytałam miliard książek. A teraz to gdyby nie suwaczek nie wiedziałbym który to tydzień.:-D:-D:-D

Głuszku mam do Ciebie pytanko, bo zauważyłam ze jestes z Krakowa :) zastanawiam sie czy orientujesz sie gdzie sa fajne szkoły rodzenia i tez gdzie polecasz rodzic? bo tak sie składa ze ja w Krakowie mieszkam dopiero od sierpnia i jestem zielona w te klocki jeszcze. Chodziaż zastanawiałam sie nad szpitalem w Hucie. Pozdrawiam

ja mocz robilam 3 razy krew 2 .. i robie to przecietnie co drugi miesiac. Z dodatkowych to tylko biocenoze pochwy , odczyn coombsa i grupe oraz wr.. no i raz glukoze teraz bedzie mnie czekalo drugi raz.. a czy jeszcze cos to niew eim..

U nas tez sloneczko wczoraj ladnie swiecilo. Juz niewiedzialam jak tego Kube ubrac. Porazka. Wypadalo zeby chodzil w samej ciennkiej bluzeczce. Kurteczke mial cieniutka taka wiatrowke od spodu bluze a i tak spocony jak diabli.
Ale mial frajde bawil sie na swoim placu zabaw.

Powiedzcie mi dziewczyny czy pociagiem mozna jezdzic w ciazy? W kwietniu albo koncem marca pasuje nam jechac do gdanska po samochod maz boi sie zebym jechala a ja mam ochote na taka przejazdzke. A i Kube bym wziela. Jeszcze polskiego morza nie widzial. Od nas trochu daleko mieszkam w Tarnowie kolo 80 km za Krakowem. Wiec sie zastanawam.

reklama
W dzienniku pisząże maj będzie gorący nawet bardziej niż lipiec i sierpień a na wielkanoc będzie też cieplutko powyżej 20 stopni:-)

Do góry