reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hello. W końcu się ogarnełam i mogę na spokojnie cokolwiek napisać. Ostanio miałam duzo na głowie a na dodatek w piątek rozłożyło mnie choróbsko i leżałam plackiem do dziś. Dobrze, że na weekend mnie powaliło to m przejał domowe obowiązki i opiekę nad dziećmi. Poradził sobie na 5:-) Nie pamiętam kiedy tak się pochorowałam. Ale na szczęscie juz jest ok. Jutro pędzę do dentysty-sadysty brrrrrr.
Kubie narazie odpuściłam nocnikowanie chociaż udało mu się zrobić kilka razy do nocnika, ale od kilku dni jak tylko poczuje że popuszcza o blokuje i zrobi dopiero jak ma pieluszkę. i potrafi tak nie robić po dobrych kilka godzin. Za jakiśczas spróbujemy jeszcze raz.

U nas dziś poprawa bo Ola kilka razy zrobiła siu siu do nocnika a jak robi w rajty to się rozkracza i mówi kapka - co w jej słowniku oznacza cipka
Kasiu gratulacje do Oleńki. Pierwsze koy za płoty. I oby do przodu. Trzymam kciuki

Witam na momencik
W imieniu Natalki bardzo dziekuje za życzenia zdrówka :tak:Mała dziś koło południa w końcu dała sie namówic na delikatna zupke i odzyskuje siły. Uśmiecha sie, zaczepia - to dobry znak. Jestem szczęśliwa !!!Myślę, że najgorsze już za nami :tak:

Basiu bardzo się cieszę, że Nati wraca do zdrowia. Apetyt wraca humor dopisuje wszystko na dobrej drodze.

Mejdija cycuś już pożegnany, miałam nosa, żeby nocne cycanie tylko zostawić, teraz z płaczem, ale łapie smoka, ja sie do niej tule i zaraz śpi :-) Budzi się na cyco-smoka koło 4, więc na razie zostaję z nia prawie do rana, żeby mnie czuła, no i w dzień wisi mi na szyi ciągle, ale dopiero teraz wychodzi jaka z niej przylepa ;-)
Gratuluję sukcesu w odcycacniu. U Was też wielki krok do przodu zrobiony. Od razu widać że Dobrusia lepiej sypia. Jeszcze raz gratuluję

Dzis zostawilismy Agatke u dziadków i pojechalismy do sali zabaw z Paulinka, a niech wie, ze czasem ma rodziców na wyłacznosc:tak:Była zachwycona!
Asiu super, że udało się Wam wyskoczyć tylko z Paulinką. Musiałą być mega szczęsliwa, że miała rodziców tylko dla siebie. Napewno bardzo tego potrzebuje. Życzę Wam więcej takich wspólnych wypadów

reklama
Witam laseczki
no nareszcie jakiś ruch,
U nas pisanie pracy mgr w toku, Zuzol złapał rota, M w pracy ma szkolenia i egzamin w piątek, mówi że ciężko ale ja wiem że sobie poradzi

Co do smoka, u nas już od dłuższego czasu do spania, i w wyjątkowo krytycznych syt ale tak to mowimy ze kotek pożyczył i odda jak bedzie szła spac.
Pieluchu zużywamy 1-2 dziennie, Zuza dzielnie korzysta z nocnika.
W domu mamy już zgłoszenie do przedszkola, teścióka mówiłą że bardzo dzużo jest zgłoszeń dzieci z 2008 roku.

Marta gratuluje sukcesów z odcycowywaniu!!!! I sił na zjazdy i pisanie pracy.

Przepraszam że tak tylko o nas ale muszę szybko póki mała mi pozwala.

Anaslu zamknęła na razie wszystkim dostep do zamkniętego.
To nie na stałe - jeśli stwierdzimy że to kawał fajnej historii to nam odblokuje.

a moze poprosze Aniaslu równiez o zablokowanie równiez tego wątku i problem z glowy dla wszystkich??? bedziemy sie kłócic na privach jak ktos chce, przez telefon czy skypa a nie zasmiecac forum.

Dziewczyny macie rację, nie zaśmiecajmy otwartego jakimiś bzdurami...
NIech ten kto ma ochotę pisać tu niech pisze szczerze o tym co dawniej,
tak będzie najlepiej, a Te osoby co szukają zadymy niech sobie odpuszczą...
Plisss, dajcie spokój...
Głuszku co tam u Michasia zaczął już gadulić...?

reklama
Do góry