reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Wiecie co nie wiem co się tutaj wydarzyło. Ale wnioskuję, że była kolejna pyskówka. Zablokowano zamknięty a teraz co zablokowany zostanie główny. Bez przesady. Jeśli mamy się tutaj spotykać po to żeby sobie skakać do gardeł to omijajmy główny szerokim łukiem. Nie zaglądajmy jeśli nie czujemy potrzeby. A jak ktoś chce pisać niech sobie pisze. Teraz co żeby cokolwiek napisać to trzeba uważnie wazyć słowa? Czyżby raptem wszyscy stali się przeczuleni na swoim punkcie. Dajcie spokój. Jesteśmy chyba dorośli...........????????????
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Głuszek wszystko zależy od każdej z Nas tak naprawdę,
ale skoro już za wszystkie podjęłaś decyzję ...
Mnie zależało żeby Czerwcówkoland przetrwał, czerpałam z niego wiele inspiracji, pomysłów, przepisów itd.
Dla mnie było ważne pisanie z Wami i jakiekolwiek spory mnie nie obchodzą,
myślę, że jest parę osób, które też by chciały tutaj pisać....
W końcu tu jest tyle o naszych dzieciach, a przecież one były motorem tego wątku, a nie jakieś kłótnie.
Trzeba być trochę ponad , bo nie jesteśmy już w piaskownicy...
Szkoda, że nie dałaś nam szansy...
ale skoro już za wszystkie podjęłaś decyzję ...
Mnie zależało żeby Czerwcówkoland przetrwał, czerpałam z niego wiele inspiracji, pomysłów, przepisów itd.
Dla mnie było ważne pisanie z Wami i jakiekolwiek spory mnie nie obchodzą,
myślę, że jest parę osób, które też by chciały tutaj pisać....
W końcu tu jest tyle o naszych dzieciach, a przecież one były motorem tego wątku, a nie jakieś kłótnie.
Trzeba być trochę ponad , bo nie jesteśmy już w piaskownicy...
Szkoda, że nie dałaś nam szansy...
pyatałam sie was czy mam wysyłac - nie zdecydowalam za was - Kaska mi napisała ze tak - wiec napisalam do Aniaslu - to nie jest kwestia szansy czy nie szansy - jak ma byc co 3 dni afera to po co to ciągnąć. Mysle ze trzeba zamknąć ten wątek na jakis czas - nie wiem miesiac na przykład i za ten miesiac zdecydujcie czy chcecie tu pisac. Acha i chce ci powiedziec ze nie byłas za zamknietym i znasz tylko jedną strone medalu, A kto jest w piaskownicy do było wlasnie tam doskonale widac. szkoda ze cie tam nie było bys miala obraz calej sytuacji. Mówie wam zamknijmy ten wątek. wszyscy sobie przemysla jak sie zachowują i po miesiacu zaczniecie/zaczniemy od nowa.
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Witajcie,
ja będę czekała spokojnie, aż wszystko wróci do normy, a mam nadzieję, że wróci!
ja będę czekała spokojnie, aż wszystko wróci do normy, a mam nadzieję, że wróci!
mata-kow
mama do kwadratu :)
oj kobitki, kobitki...
ja straciłam ochotę pisania na otwartym, jeśli jednak jest ktoś, kto chciałby poklikać, to zapraszam na gg ;-) 647626, sama nie będę narzucać swojego towarzystwa...
Pozdrowionka
ja straciłam ochotę pisania na otwartym, jeśli jednak jest ktoś, kto chciałby poklikać, to zapraszam na gg ;-) 647626, sama nie będę narzucać swojego towarzystwa...
Pozdrowionka
reklama
Witajcie,
Ja też :-)
Podziel się: