reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jestem wieczorkiem,
skończyłam właśnie brzoskwiniowy sernik na zimno :tak:,
mój T. go uwielbia i już od dawna mi suszył o niego głowę.
A Wojtol dzis ponoć spadł z sanek i rozciął sobie wargę:szok:!
Dziadek winowajca nawet mi się nie pokazał:-D,
dobrze, że to nic poważnego a Wojtek nawet nie pamiętał co się stało!:happy2:
Oj jutro sobie poszalejemy razem na saneczkach, tylko, żeby słonko było!

Ula gratulacje dla M.!
Marlenka - udanego kinowego wieczorku!
Darunia tylko dziś nie zaśnij:-D:-D:-D!
Agusia u mnie też już cichutko, jak ja to lubię, zaraz sobie książeczkę poczytam!
Bbakania farbowanko czy ścinanko?
Lecę Kobity pobuszować jeszcze po interku,
jestem jeszcze nienasycona ....:-)

reklama
Moje drogie chciałam poinformować że mamy nowego Moderatora. Jest nią KasiaU. Teraz ze wszystkimi problemami czy innymi rzeczami mozecie sie zwracać do Kasi badź do mnie.
Kasiu witaj. Bardzo się cieszę że zostałaś moderatorką.

Mejdia widzę, że dbasz o mężusia. Prosił prosił i wyprosił;-):-D:-D

Basiu już jestem ciekawa twojej metamorfozy:-) Mam nadzieje że wyjdziesz od fryzjera zadowolona w 100%

Martuś dobrze, że migrenka minęła. Współczuję tych okropnych bóli

Zuzia witaj. Miło Cię zobaczyć na ogólnym

Ostatnia edycja:
A mi Mikołaj coś zasnąć nie mógł wiec się z nim położyłam i zasnęłam :tak:
Basiu powiedz jeszcze że uwielbiasz spać :tak:
No Kasiu gratulacje mam nadzieje że będzie git majonez

no kurna nie ja M dał dziś Mikołajowi żeby zobaczył że na zdjęciu jest mamusia a ten nie wiele myśląc wygą i pękł i nie wiem co teraz chyba trzeba zgłosić do wymiany :wściekła/y:

Hello Dziewczęta:-) Melduję się z kaweczką. Dzici oglądają bajkę na Jim Jam. Nocka taka sobie. Kubalo budził się 2 razy, ale na szczęscie dostał pić i zasypiał.
Zaraz biorę się za ogarnięći chałupki. Kacperino jedzie z m do Koszalina na mecz na 18, ale moze pojadą wczęśniej, żeby pogadać jeszcze z bratem m. Tak więć popołudnie i wieczorek spędzę sama z Kubalkiem;-)

Marlenko jak tam wyjsicę do kina i wieczorek udany???Opowiadaj szybciutko jak było

Jola dowodzik to pewnie tylko do wymiany się nadaje. Ale Mikołaj to artysta.

Miłego dzionka

reklama
Witajcie!

Kasiu gratuluje zaszczytnej funkcji! ;-)
Jolu dowód może się złamac, musisz go wymienić, także proponuje udac się do urzędu miasta ;-)

Nocka u nas minęła tak sobie, Bart wieczorem po zaśnieciu budził sie kilka razem, a potem juz spał z dzidkiem w pokoju, więc nie wiem, chociaż mój tata mówił, że przyszłam raz do Barta w nocy jak zapłakał, ale ja tego nie pamietam :baffled:
Zaraz musze iść na zakupy, musze kupić podkład na ryjek bo mi się skończył a dzisiaj przecież bal! :-) na 13:30 idę do fryzjera no i wcześniej już musze się wykapac, no bo z fryzurą pod prysznic nie wejdę... ;-)

Miłego dnia!

Do góry