reklama
bbakania
Czerwiec 2008 :)
O tej porze ??? No coś Ty . Natalka wprawdzie pospała do 8, ale ja już powoli ogarniam chałupke. Jutro przylatuje do mnie bardzo dobra koleżanka z Anglii i zostaje na noc.Basiu kochanie spisz jeszcze???
Tobie miłego spotkanka życze!!! Fajny taki baski zlocik ;-)
Kasiu no to twoja Oleńka przekombinowała . Dobrze, że nic powaznego sie Jej nie stało, choc szkoda i tej pięknej wargi :-(
Lilka no coments ... Jak Ty sie juz za coś weźmiesz to z pełnym rozmachem
Dobrze, że Nadiola ma sie juz lepiej
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Joasiek wszystkiego najlepszego
z okazji Rocznicy Ślubu !!!
Kolejnych lat pełnych miłości, szczęścia,
wzajemnego wsparcia i przyjaźni
Wszystkiego najlepszego Joasiek w dniu rocznicy,zycze Wam milego dnia!!!
Joasiek najlepszego w dniu rocznicy!!!
Josiek Najlepszego !!!!
Joasiek NAJLEPSZEGO :-)
Ojej Kochane Ale Wam dziekujemy serdecznie za pamiec i piekne zyczonka Przyznam, ze sie nie spodziewalam, baaaardzo mi milo BUZIAKI OGROMNIASTE!!!
Tak Basiu, mial wczoraj Dlatego pewnie pamieta o rocznicyAsiulek a czy twój mężulek nie miał też urodzin ??
Musialam Wam od reki podziekowac ale napisze wiecej pozniej jak Ole poloze Moze pospi tym razem dluzej bo wczoraj strajkowala...
Milego dzionka!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lilianko ale akcja
Joasiek najlepszego :-)
Kasiu ale z Olci akrobatka, dobrze, że to tylko groźnie wyglądało
Basiu widzę, że towarzystwo będziesz miała, oj będzie się działo
my po spacerku, obiadek się gotuje, a mała świruje, więc standard ;-)
Joasiek najlepszego :-)
Kasiu ale z Olci akrobatka, dobrze, że to tylko groźnie wyglądało
Basiu widzę, że towarzystwo będziesz miała, oj będzie się działo
my po spacerku, obiadek się gotuje, a mała świruje, więc standard ;-)
bbakania
BB rządzi, BB radzi, BB nigdy Cie nie zdradzi !!!!Ojej Kochane Przyznam, ze sie nie spodziewalam, baaaardzo mi milo
Marta co gotujesz, bo ja nie ma weny ...
Basieńko kochana rzuć znów jakim urokiem na mojego Zuzola, ostatnio ci się udało to może i tym razem pomoże normalnie przechodzi już samą siebie!!!!!!!! Wykończy mnie nerwowo i zdrowotnie ( kręgosłup mi nawala) zołza jedna jakiś diabeł w nią wstąpił ostatnio! Wrrrrrrrr
Ale wam babiszonki fajnie z tym towarzystwem! fiu fiu
Martucha jak ci dobrze , obiad juz sie robi u mnie narazie tylko w mojej głowie plan jest, weny twórczej do tak przyziemnych czynności brak!;-)
Ale wam babiszonki fajnie z tym towarzystwem! fiu fiu
Martucha jak ci dobrze , obiad juz sie robi u mnie narazie tylko w mojej głowie plan jest, weny twórczej do tak przyziemnych czynności brak!;-)
bbakania
Adin, dwa, tri, czetyrje !!!!Basieńko kochana rzuć znów jakim urokiem na mojego Zuzola, ostatnio ci się udało to może i tym razem pomoże
Zuzolku jestes grzeczna ... bardzo grzeczna ... słuchasz mamusi ... ładnie się bawisz...jestes słodka ... rozkoszna ... anioł nad anioły !!! PSTRYK !!!
Ula zrobione, powinno zadziałac !;-)
P.S. Po odejściu z BB, reklamacji nie uwzględnia sie )
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Basia
u mnie obiadek samogotujący się, czyt. rosół ;-) m nie przepada, a mała dopiero drugi raz będzie jadła
P.S. a dla Dobrusi tez masz jakieś zaklęcie, bo mi mieszkanie roznosi
u mnie obiadek samogotujący się, czyt. rosół ;-) m nie przepada, a mała dopiero drugi raz będzie jadła
P.S. a dla Dobrusi tez masz jakieś zaklęcie, bo mi mieszkanie roznosi
Podziel się: