reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Dziewczeta:-)
Basiu-witaj z powrotem na swoich ''starych smieciach'';-)maja wymiotowala tylko w jeden wieczor,ale kaszle jeszcze.Ja kaszle juz duzo mniej.No i dzis troche mnie mdlosci dopadly;-):-)
Mata-oj,biedna nasza kaskaderka!Ale chyba obylo sie bez szycia powieki,co?A jesli chodzi o brzuszek,to ja tez mam taki jak w 5-6 mieisacu z Maja i w pracy przez jakis czas dziewczyny sie ciagle dopytywaly o druga ciaze,czy nie planuje-i patrzyly mi na brzuch;-):-)

Ja dzis wykonczona po pracy,po 9 godzinach....Plecy mnie bola,ale dobrze,ze nie brzuch.

reklama
Basia wróciła do domku i juz wszystkich tutaj ustawia :-p
Szatynka zdrówka dla Waszej rodzinki!
Ula no to zaszalałaś, ale super, bo Ty imprezowa dziewczyna jesteś ;-)
Zuzkus to fajnie, że żyjesz ;-) i chcesz cos poklikać z nami :-)
Aniknulka jak zwykle zapracowana jesteś, ale jak miło, że zaglądasz :tak::-)
U mnie juz lepiej, zatoki chyba odpuszczają, kaszel tez mniej męczy, ale jak tylko się kładę, to juz zaczynam szczekać, no i rano zanim wszystko mi się zruszy po nocy to też trochę trwa... dzis weny mniej do pisania, bo wczoraj porównalismy terminy zjazdów i będzie wesoło, bo m ma zjazdy pt-so-ndz co tydzień :-( do końca tego semestru na szczęście luźniej i mala tylko 2 razy będzie zostawałaz teściową na cały dzień, ale się juz stresuje jak to będzie... najbardziej martwi mnie to, że Dobrusia zaśnie tylko u siebie w łóżeczku, sama, a u teściowej może być ciężko... no nic, pożyjemy-zobaczymy :sorry:

Doszly mnie sluchy,ze ktos tutaj wywoluje:-p
Ano racja ... więc gdzie jesteś, co porabiasz truskaweczko ??

witaj z powrotem na swoich ''starych smieciach'';-)
Wow, dzieki - bardzo miłe przywitanko :tak: Ciesze sie, że czujecie sie lepiej tylko martwi mnie fakt, że Ty w tak ciężkim i ważnym okresie jakim jest poczatek ciąży, tak sie przemęczasz. Powinnaś więcej wypoczywac. A Ty dźwigasz, przewijasz, nosisz, zabawiasz taka gromadke dzieci ... i pewnie masz jeszcze tysiące innych zajęc. Postaraj sie więcej wypoczywac i się oszczędzac !!!!! Spokojny spacer na świezym powietrzu i zdrowa dietka powinny Ci pomóc :))
Basia wróciła do domku i juz wszystkich tutaj ustawia :-p
A jak !!! Tęskniłam za Wami, więc chce poplotkowac i poczytac co u Was. Reka boli mnie mniej, więcej będe pisała :)
A co do Dobrusi to sie nie przejmuj. Moja Natunia z babcia zasypia o niebo lepiej niz ze mna.:tak:Ogólnie jest grzeczna, ale z babcia to istny aniołek. Wszystko będzie dobrze. Nie zamartwiaj sie na zapas. Dobruni dobrze zrobi nauka nowych miejsc. Zreszta, w końcu zostaje pod opieka kogoś komu ufacie i kogoś kto Ja kocha.

Ostatnia edycja:
Nie zostałam wywoływana, ale się grzecznie melduję ;-)

Julu śpi, a Ania robi nam pokaz wygłupów i turlania się na łóżku. Niezbyt wygląda na śpiącą, za to zaśmiewa się aż czkawki dostaje :-D

Basiu, Zuzkus, Aniknulka, witajcie! miło Was zobaczyć :-)

Maajka, nie wygłupiaj się i nie przepracowuj kobieto!!! wrzuć na looz ;-)

Witajcie z rana!

Ewunia, na sama myśl o problemach jakie masz różki wyrastają. Jesteś usparawiedliwiona. :tak::tak:

Mamootku, to u mnie to już poroże większe niż u łosia wylazło :szok:

o taaaakie rogi ;-)

Oj tam ... tu się przytnie, tam się przypiłuje i rogów nie bedzie tak widac. A z czasem może same odpadną ;-);-)

:-D:-D:-D:-D:-D

u nas noc ok, w miarę się wyspałam, małe nie wstawały. Dziś planów brak, jedynie będę okupywać konto, bo ma dziś być kaska.

Miłego dnia!

reklama
Do góry