reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzę, ze trafiłam do Was w dobrym momencie.

Marlenko cos Ty dzisiaj taka niecierpliwa, pisalam, ze jadę na podbój sklepów :-p ehh
No ale kupilam dwie pary rękawic Nadii , bodziaki i taką fajna polarkową chustę pod kurteczkę a sobie nic :-(
Ale już wymysliłam, jak znów jechac ale bez meza na zakupki, powiedzialam mu ze pojadę w niedzielę z Fabiem do kina i po kinie skocze do sklepów hahaha, mam nadzieję, ze dam radę.
A dzisiaj weszłam na wagę i wiecie co zobaczyłam 60 kg hahahha... nie bede ukrywała, ze od chwilikiedy poszlam do szpitala pilnuje sie z zarciem ....

Ojjj,czyzbym byla dzis pierwsza?????I to o takiej godzinie????:-);-)

No,nam ogrzewania nie naprawili,bo nie przyjechali.Pozyczylismy taka mala farelke,zeby chociaz troszke podgrzac mieszkanko.Najgorsze jest to,ze jak nie ma ogrzewania to nie ma tez cieplej wody w lazience-wlasnie przymierzam sie do mycia wlosow w misce.
Ale dobra wiadomosc jest taka,ze M ma znajomego hydraulika,ktory juz mu powiedzial jaki jest zapewne problem i co ma zrobic-wiec czekam az M wroci z pracy i wszystko naprawi:-)
A po poludniu wybieram sie z Maja do znajomej,ktora tez ma coreczke z czerwca 2008:-)

Dzień dobry czerwcókolandzie! A gdzieś ta się podziały?

Ja dzisiaj mam wolne i wybieram się na miasto z dziewczynami wieczorem na piffko, co bardzo mnie cieszy! :tak:alez namotałam :rofl2::rofl2:
Ł zostanie z Bartem, a w ogóle wczoraj jak skończyłam pracę to koledzy "kazali" napić się z nimi wódki :szok::szok: ni wypiłam :shocked2: nie dużo, ale wypiłam, Ł nawet się nie kapnąl, ale mu dobra żona powiedziałam to śmiał się ze mnie ;-)

Miłego wieczorku

reklama
cześć kochane :-) u nas nocka ok, Julce coś odbiło i spała do 11 i zasnęła o 16 :szok: będę miec biedna przeprawę w nocy :szok: Ania nie śpi, bawi się w najlepsze i ciągnie mojego A za włosy :-)

A Juluś diabeł wcielony się zrobił taki że :szok: Jeszcze drakula wrzuca swoje 3, nawet 50 groszy i tym ją podburza na nas :angry: jeszcze trochę i nie dam sobie z nią rady, a tamci się śmieją i awanturę mnie czy A robią, ajk oni rozpuszczają i buntują mi dziecko!!!!!!!

a cóż Wam będę smęcić... udanego popołudnia!!!

Darunia, udanego wieczorku!!! ja dopiero wyjścia z sobą samą będę mieć, jak do pracy wrócę dopiero :-(

Do góry