reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien dobry:-)

Wstalysmy o 6.15,brrr,troche za wczesnie jak dla mnie:sorry:pije sobie kawe,Marysia rysuje przy stole obok mnie,pranko wstawione i zupke tez,dzisiaj ma padac i jutro i pojutrze:sorry:ja jednak super sie czuje

Ewa dzieki za pamiec,a co to za szalenczy instynkt macierzynski???

Mata niezle numer robia w tej uczelni Twojego m,mam nadzieje,ze wszystko pojdzie po Waszej mysli

Milego dnia:cool2:

Witam z rana, pierwsza :szok:

Nieeeeee, siedzę w pokju dużym przy stole żłopiąc sok jabłkowy... i naszedł mnie szaleńczy instynkt macierzyński :szok: coś mi się chyba w łeb robi :szok:
hmm czyżby chęć na kolejne maleństwo:sorry: a jak tam Mati? dziś ja będą znów próbowac odłączyć od płucoserca? Trzymam kciuki, żeby małej serduszko już było silniejsze!
ciekawe jak tam nasza Lilianka...
a ja chciałabym oświadczyć, że Dobrusia przespała dziś od 20.30 do 5 z jedną krótką pobudką, ale sama usnęła :-) potem jeszcze kimneła godzinkę, jak to nawet jednorazowy wybryk, to sie cieszę :sorry: zbytnio tego nie zauważyłam, bo spałam jak zabita :rofl2:
ja się ciut lepie czuję, zjadłam sniadanko dopijam kawę i zaraz łykne witaminki

a Wy babeczki jeszcze spicie:confused:

kurcze jak Dobrusia swietnie Ci spi,no w koncu,bardzo mnie to cieszy:tak:

Liluszko czekamy na jakiegos posta od Ciebie;-):tak:

Mata wiesz sama bylam w szoku jak dodalam posta,a zaraz pod moim wyskoczyl Twoj,myslalam,ze tak rano to tylko ja buszuje:-pwitaj

Witam z rana laski moje
Mata moja tez rano budzi sięze mną i włazi na kibelek , ściąga co się da , odręca płyn do płukania ,cuda robi , rano ma dużo energii , mam nadzieję że choć babci pospi w dzień .
Marlenka z Anią się złapałam na naszej - klasie

Cześc i czołem. Ja już po śniadanku, kawka wypita. Kubalo pije mleczko. Pogoda się trochę poprawiła ale ciepło nie jest. Widać na niebieskie niebo więc moze słoneczko zaświeci. Nocka z dwiema pobudkami Kuby. Zaraz wstawię pranko umyję głowę i sie trochę pobyczę:-D:-D

No to witam ja!

Ja już w pracy, Bart w nocy oczywiście budził się kilka razy, teraz został z dziadzią i babcią, mój tata dzisiaj wyjeżdża koło 14-stej więc już go nie zobaczę...

Ehhh mam trochę roboty dlastego z wielkim bólem serca odmeldowuje się!

Miłego dnia!!!:-)

reklama
Do góry