reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basia w Warszawie było dziś pięknie ...zdążyłam pozałatwiać wszystkie sprawy i dopiero jak wróciłam do domku to zaczęło padać:-)

Hellloł!

Matyldziu- maluszku trzymam kciuki!

A jak tam Lilianka- ktoś, coś wie?

J a w domku jestem, przed chwilą wyszli od nas znajomi, tata teraz poleciał po piwko na wieczór, Ł z Bartem siedzi a ja siuuup na neta, zaraz idę sie kąpać i jutro znów do pracy......

No ale week w końcu wolny!

Witajcie laseczki. dzwoniłam do Liluszki przed chwilą. Wszystko ok. Jest słaba bardzo i senna przez tą narkozę także nie rozmawiałyśy długo żeby Jej nie męczyć. Wraca jutro do domu i powiedziąła, że jak będzie czuła sie na siłach odezwie sie na BB. Macie pozdrowienia i dziękuje Wam za trzymanie kciukow. |To tyle w skrócie

kochane dzieki za info o Lili!!!
Matyldziu aniołeczku walcz!

u nas M ogląda znienawidzonych przezemnie Londyńczyków, Zuzia zasypia sobie grzecznie w łóżeczku a ja myk na bb zobaczyć co tam sie dzieje !
Ja jutro mam wizytę u fryzjera, nic szczególbego tylko odrosty będe robić, no w sobote pierwszy zjazd wiec jak czlek wypadałoby wygladać:-D

witam

No i jestem po wizycie...
Dalej biore lekarstwa, które brałam, ale zas kupa recept na nowe:zawstydzona/y: Ale najwazniejsze, ze z szyjką bez zmian, zalecenia te same...
Jedynie musze zrobic posiew z moczu, bo jakies wredne bakterie nie chcą umrzec i czeka mnie antybiotyk:zawstydzona/y: No i cytologia II czyli jakies zapalenie i tez jakies globulki...
Z dzidzia wszystko dobrze, 20 minut próbowała podpatrzec płec, bo malenstwo lezało boczkiem do nas:-p ale na 2 sek sie odwróciło i narazie na 80% dziewczynka, bo nic z chłopaka widac nie było:-):-):-):-) Ciekawe czy to sie zmieni..., ale ja tam wiem, ze bedzie Agatka:-pNajwazniejsze, ze jestem w domu - choc znów chciała mnie do szpitala kierowac, ale Paulinka mnie ratuje;-) to tyle...

Asiowo trzymaj się dzielnie:-D ale twój m będzie miał kochany babiniec w domu:-D:-D super czekamy na kolejne dobre wiesci o Agatce:-D:-D:-D ( hihihi ja dzis tez do m mowiłam ze jakby nam sie przypadkiem trafiło drugie bobo to chyba chciałabym druga córcie- tak tylko teoretycznie mówiąc) :-D:-D:-D:szok::-D

Asienia to lez , wypoczywaj , nie zamartwiaj się a będzie dobrze.
Kolejna baba mówisz ? hmm...całkiem ok , fajnie jest mieć 2 dziewczynki - skądś to znam :-)
Przesyłam całuski od Aniknulki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki!:-)
Super,ze u Lilki wszystko dobrze poszlo i ze niezle sie czuje.:-)
Asiowo-gratuluje!:-)Swietne wiesci,bo nic sie nie pogarsza,a na dodatek moze byc druga coreczka!:-)
Basia-trzymaj sie jakos i gnaj na rehabilitacje!

Do góry