reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basia, jedynie mogę Ci powiedzieć, że Cię podziwiam, że dajesz radę z takim bólem być w pracy... Może jakieś sanatorium sobie załatw?

No niby tak, ale i tak jestem przemęczona... Jak koło nich przez cały dzień musze robić... Julka się budzi o zęby zrywam się... mojego A nie było 2 nocki z rzędu, to nie spałam pół nocy tak się Julka darła :szok: zębyyyyyy.... wypoczynek... a co to jest... dla mnie doba powinna mieć chyba 36 h żebym wszystko ogranęła :-( Biorę witaminę C bo nie mogę pozwolić, aby mnie coś rozłożyło, chyba muszę kupić se feminatal i brać :tak: może sie coś poprawi, bo niedługo w anemię wpadnę :baffled:

Co do Mati, jest podłączona pod płucoserce, jutro ma mieć echo serca i będą wreszcie jakieś rokowania... i może znajdą przyczynę pogorszenia się jej stanu. Stan nadal ciężki, ale stabilny.

Melduje się z rana,
Ewunia to czekamy na wieści o Matyldzie
Basiu intensywna rehabilitacja na pewno pomoże :tak:
mała spała ładnie nawet w nocy, obudziła się koło 1 na smoka i przed 7 juz na dobre (a zasnęła grubo po 22:eek:) ehh ona ma chyba paliwo atomowe w tyłku :sorry: najważniejsze, że latarek mniejszy, chociaz jeszcze przez nosek mówi...

Witam i ja z rama.
Mam nadzieję że kruszynka ma się lepiej i rokowania bedą dobre.
Pamiętam jak bylam w szpitalu to się wkurzyłam bo do naszej sali wprowadziłą się po 23 dziwczyna i strasznie hałasowali a potem okazało się że jej synek ma problemy z serduchem i dzewczyna siedziała w nocy i ryczała ... ach...potem to mi się aż głupio zrobiło że się wkurzała na nią.
U nas nocka swietnie , mała co prawda przebudziła się raz ale to datego, że jej nogi wpadły w dziurę i się zakaljstrowały - wiecie kanapa rozkładana , między oparciem a spaniem jest dziura i ona kocha tam się kitować. Zasłaniam poduszkami ale i tak znajdzie zawsze jakąś lukę.

Dzień dobry!

Mam nadzieje że Matyldzia ma się lepiej!
A jak tam Lilka? Macie wiadomości?

Bart chory, do żłobka nie poszedł, panie wczoraj zwróciły uwagę na jego kaszel okropny, osłuchowo jest czysty ale bardzo zaflegmiony, dobrze że dziadek jest i teraz z nim seidzi, a ja jestem w pracy ;-)

Miłego dnia!

Hello:-) U mnie nocka do przejścia;-) ale jakaś niedospana chodzę. Pogoda jak to ostatnio u mnie bywa jesienna:-(

Trzymam kciuki za Matyldę i za pomyślne wieści:tak::tak:

Lilianko jestem z Tobą myślami. Będzie dobrze. Dzwoniłam rano do niej to miała podłączaną kroplówkę i czekała na lekarza i decyzję jakie znieczulenie będzie miała

Mejdia ja do Darłówka na te tańce mam 2,5km więc nie jest źle. spacerek dobrze mi zrobi. A w razie niepogody podjade autem albo busem. :-D:-D:-D

Daruunia zdróweczka Bartusiowi życzę. Dobrze, żę dziadek przyjechał to będzie mógł się wykazać opieką nad wnuczkiem:-p

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!

Zdróweczka dla wszystkich chorych!!!

Darunia, udanej pracy!!!

Martusia, to ładnie Ci mała pospała :tak:

Liliana, powodzenia!!!

Na razie nie mam nowych newsów o Mati, będę coś wiedzieć, dam znać. Na razie piję kawunię. Juluś ogląda mini mini, Ania zasnęła. Juluś nieznośna zębiska idą :-(

udanego dzionka lejdis

reklama
Do góry