reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
jestem Marlenko jestem;-) witam wieczorkiem:-)
polozylam mlodego narazie go nie slychac wiec chyba zasnal:-)a ja ogladam siatkowke:happy: glowa moja mi przeszkadza bo boli i tony chusteczek wszedzie...m tez cos bierze oby bruna nie wzielo...na jutro umowilsmy sie ze znajomymi na imprezke ale jak tu pic z takim katarem:sorry:
bylismy dzis na szczepieniu..az 3 klucia bo dwa zalegle szczepienia...pierwsze klucie bez mrugniecia ale nastepne dwa juz z placzem wkurzyl sie moj synek ze mama go unieruchomila i jeszcze mu ktos igle wbija..ale szybko sie uspokoil:tak:
niczego sie nie boi to moje dziecko..biega po tej przychodni zaczepia dzieci doroslych:szok:
Mata oby Dobrusia odespala w nocy dziesiejszy dzioneka a Ty razem z nia:tak:
Jola zdrowka dla Milokaja i spokojnej nocki:tak:
Agusia przeczytalam najpierw tylko ostatnia strone i sie zastanawiam co to za Prada na Twoim tylku :-p:-D:-D ale juz wiem..oby pomoglo:tak:

Wiesz co Jolcia on jakiś jest niezniszczalny:-D:-D Chyba nie będzie takiej potrzeby. ale sprzęt przygotuję[/QUOTE]
tak jak i mój :wściekła/y: zawsze może

reklama
mój to robił kilka podejść nad ranem, ale ja wtedy też lubie spać, a jak jestem spiąca, to jestem baaaaaaaardzo zła :sorry: no i szybko wybił sobie poranne amory z głowy :-D no chyba, że to ja go zaczepiam :-p

Do góry