reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta Ty sie nie dziw, tylko ciesz :cool2::laugh2:-relaksuj sie, odpoczywaj albo nadganiaj robote :laugh2:- o robótkach ręcznych myślałam oczywiscie :tak:- i bez skojarzeń prosze ;-)
Basiu ja sie az nudzic zaczynam, za robótki sie nie biorę, bo jak tylko siądę do nich, to sie obudzi (zawsze tak jest, więc wolę nie kusić :-p)
a co do skojarzeń... wcześniej studiowałam stosunki mędzynarodowe, teraz zajmuje się robótkami ręcznymi... do kompletu jeszcze chyba przydały by się lekcje francuskiego :rofl2:

reklama
Witam kobitki się i ja po nieco przedlużonym weekndzie!
U nas szaleśtwo zakupowo , remontowo, przeprowadzkowe wszystko stoi na głowie!:wściekła/y::wściekła/y:
Mała na szczęście ostatnio jest aniołem, grzeczna kochana i śpiąca nocami! Podoba chyba jej się to całe zamieszanie!!!!!

Dobra dalam znak że żyję i zmykam obiad szykować bo pewnie moja królewna zaraz wstanie!Zajrzę później!
Buziaki

Witajcie. Melduję się. U nas wszystko po staremu. Bez zmian:-p Dzieciaczki już zdrowieją i ja mam nadzieję też na poprawę. Kacper jeszcze nie idzie do przedszkola musi się wykurować na maxa. Dzisiaj było zimno okropnie, na szczęscie teraz przestało wiać i jest dość przyjemnie:tak::tak:

Aguś teściowa powiadasz :-p laksygenu jej do kolacji :-D
:-D:-D:-D:-D już nawet przeszlo mi to przez myśl:tak::tak:

Dzien Dobry
Aga zdrówka zycze, niech tesciowa biega koło Ciebie:-p:cool2::-D
Aguś niech reściowa lata za tobą i ci usługuje choć znając życie będzie na odwrót :-D[/QUOTE]
Oj macie racje. To ja powinnam biegać:tak::tak: O dziwo zrobiła dzisiaj sosik z grzybów. Ja nie jadam grzybów więc się nie pchałam do garów, a że chciała to zrobiła:-D:-D:-D I to prewnie na tyle kucharzenia teściowej

Witam i ja na chwilunię. Dziś przyjeżdża nareście moja mama. Trzy miesiące się nie widziałysmy. Pozdrowienia
No to pewnie Oatyczku mniej Cię teraz będzie. Ale naciesz się mamą naciesz :tak::tak:

Marlenko
To sie obie z Agusią dobrałyście z tymi pleckami hahaha .... biedne Wy moje. Albo za dużo, albo za mało "sportu" ;)))
Basiu to chyba za mało ruchu i za dużo asiedzenia przy kompie:-D:-D:-D

A mam newsa : mój A znalazł pracę i zaczął od dzisiaj, ma szkolenie 3 godzinne hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D
Gratuluję

Uff a ja wymyłam dzisiaj wszystkie okna, pranko juz zdjełam z balkonu, teraz jeszcze prasowanie.
Lilianko szalejesz szalejesz.

Lilka, jak by to Marlenka powiedziała (napisała) - masz ogień w dupie kochana :laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D

Agusia, to dobrze, ale daj znać czy rodzinka żyje, bo teściowa grzybków - halucynków Ci w sosik nawaliła hahahahaha

Basia, Marlenka ale Wy macie teksty :-):-)

Marta, no i ile Dobrusia w końcu spała?

a z tą robotą zobaczymy, ma się kierownik tego sklepu odezwać, jeśli będzie zaonteresowana jego ofertą, ale póki co cisza, ale mimo to przeglądamy oferty i rozsyłamy CV gdzie się da

Oj dziewczynki Basia teraz to ja się uśmiałam z tych moich zwieraków i w ogóle z ognia w dupie :-D:-D:-D:-D
A ja się wybrałam na spacerek na miasto z dziewczynami i troszkę kupiłam im ...

Kasiu co kupilas dziewczynkom???

Basiu to nie ogien w du... tylko zapalilo sie w du...,echhh:-p

Mata ladnie Ci Dabrusia pospala w dzien,oby tak dalej,chyba zaczyna sie wszystko normowac,ufff

Liluszko,ech Ty mroweczko,zamiast odpoczywac to Ty sprzatasz i na dodatek okna myjesz,kochana relaks i odpoczynek,pamietaj!;-):tak:

Witaj Ulenko!

Kasia bierze chyba przykład z Marlenki z zakupami :rofl2:
Ewunia mała spała 2 godziny i 45 min :szok: oj żeby ona tak chciała spac w aucie jak będziemy w piątek jechać :confused2:
Z naszych zakupów nici, w aparcie były fajne kolczyki, cena niby tez ok, ale potem okazało się, że cena jest o wiele wyższa :crazy: no i nie kupiliśmy... jutro m będzie musiał cos kupic jak będzie wracał z pracy...
mała wcina kachę i chyba niedługo kąpanko, bo coś marudząca się robi....

uff... zjadła 2 danonki , będzie cisza
Nie no , kupiłam małej adidaski biało-różowe , sweterek różowy i spodnie rózowe i Weronice kapciochy z serduszkami i dla odmiany fioletowe :-)

reklama
biało-różowe , różowy i rózowe i serduszkami i fioletowe :-)

padlam:-D:-D:-DKasiu pieknie to brzmi dawaj foteczki bo juz nie moge sie doczekac,kiedy zobacze te cacka;-):-p

Mata mam nadzieje,ze m jutro cos wybierze na ten prezent,ile godzin bedziecie jechac???i na jak dlugo zostajecie tam??/i napisz wogole czy sie cieszysz na ten wyjazd...:-p

Liluszko piekny avatarek i zdjecie,boskie jestescie dziewczyny!!!

Ostatnia edycja:
Do góry