reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie, moje drogie :-D

Lud pracujący pracuje ostro :-p
U nas nocka ok, małe spały do 8, mamuś się wyspała. Ania próbuje zasnąć, a Juluś lata jak pomyleniec po całym domu :szok: robię pranko, korzystam, póki mam słoneczko.

A mam newsa : mój A znalazł pracę i zaczął od dzisiaj, ma szkolenie 3 godzinne hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D

miłego dzionka kochane

reklama
W końcu i ja moge cos skrobnąć, bo wcześniej maruda mi to skutecznie uniemozliwiała :confused2:

Ewunia ale super wieści, oby tak dalej :tak:
Basiu ale miałaś włochate widoki :-D
Marlenko oj żeby te plecki przestały boleć :-( mam nadzieję, że ketonal szybciutko pomoże :tak:
Aniknulka fajnie, że zajrzałaś :tak: widzę, że też walczysz z nockami u Jasia, oj ciężkie charakterki nam sie trafiły :cool2: ale muszę Ci powiedzieć, że u nas widac postępy, mała ładnie w dzień zasypia (pod warunkiem, ze chce spać, ale juz sama potrafi to zakomunikować, więc luzik ;-)), na noc juz tez ładnie zasypia bez cycania, tylko te pobudki mnie wykańczają, nie chce pić ani jeść, tylko trzeba ja przytulić, ułozyc i podac smoka :crazy: dzisiaj budziła się co godzinę i koło 1 ją olałam :zawstydzona/y: ale chwilke pozawodziła, powierciła się i spała prawie do 6 bez pobudki :tak:

Ja poprałam, wywiesiłam pranko i mam nadzieję, że do wieczora wyschnie. Mała poszła spać, zaraz biorę sie za obiadek, potem pewnie na małe zakupki i spacerek wyskoczymy, a późnym popołudniem jedziemy do miasta na zakupy, bo wyjazd w piątek a nam standardowo sie wszystko dla małej kończy :cool2:
chcę wziąć dla chrześnicy dużą księgę z bajkami po polsku (na stałe mieszkaja w Niemczech, więc ciężko takie bajki byłoby im kupić :sorry:) i spróbuje wybrac jakieś fajne kolczyki z białego złota. Ciężko było cos wymysleć, bo wszystko mają, a takie prazenty chyba będa praktyczne... poza tym dostanie zrobione przeze mnie komplecik buciki i czapeczke oraz wyszywany krzyzykami obrazek-metryczkę ;-)

Basieńka juz sobie wyobrażam jak się sama do siebie śmiejesz na widok tych zwieraków.
Mata super prezenciory szykujesz :-)
Ewuunia gratulacje dla twojego leniuszka , wreszcie będziesz miała z niego pożytek :-D
No a ja sobie zrobiłam małą przerwę w pracy bo zawsze przed 14 sta to już mi się mózg lasuje

Uff a ja wymyłam dzisiaj wszystkie okna, pranko juz zdjełam z balkonu, teraz jeszcze prasowanie.
Kurde ale Nadia jeszcze dzisiaj nie zaliczyła spanka ale zjadła obiadek.
Czekam na chłopaków i lecimy na spacer, musimy dzisiaj pozbierać kasztany Fabiankowi do przedszkola ....
Mmm jaka dzisiaj śliczna pogoda .....
Ewa super, ze chłop w koncu dostał pracę!!!

Lilianko szalona kobito :szok: sio na ten spacer, ale już, masz sie oszczędzać a nie forsować :sorry:
Basiu jak zwykle każde słówko przekręcone i literówkę wypatrzysz, a do tego te skojarzenia ;-):rofl2:
Moja gwiazda dalej śpi, będzie juz ze 2,5 godziny :szok: to do niej niepodobne... tym bardziej, że od rana zjadła tylko pół parówki i 200 ml kachy :sorry: mam tylko nadzieję, że żadne choróbsko jej nie bierze...

Lilka, jak by to Marlenka powiedziała (napisała) - masz ogień w dupie kochana :laugh2::laugh2:Przestań juz sprzatac i idź na spacer !!!

:-DWariatka !!!

ooo i Mata mnie tu do piony tez ustawia

Ok Ok zaraz pójde :)
a wogole wchodze teraz do pokoju, Nadia spi ale z ładunkiem w pieluszce, no to siup przebieram - i już nie spi no chyba zwariuje dzisiaj z nią wrrr

reklama
Do góry