reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moja jak dorwała ostatnio szmatę to chodziła i wszędzie wycierała łącznie z lustrem i wiadomo jaki był efekt:eek:
Ja to wszystko robię jak ona śpi , choć wszystkiego się nie da , a tak to trzeba dużo więcej czasu no i cierpliwości , bo jak widzi michę z wodą to zaraz lata i wsadza rączki , oj , mój szkodnik kochany , do tej pory nie lubi oglądać bajek :eek:

reklama
Olenka jest niemozliwa:tak::-D
Mejdia mam nadzieje,ze skorzystacie z wizyty tesciowej i gdzies sobie razem wyskoczycie,tego Wam zycze:tak:

Ja wlasnie umylam glowe,zjadlam kanapke,powoli zaczynam planowac dzisiaejszy dzionek,narazie jeszcze jestem z lekka zamulona:tak:

I ja się melduję ;-)
ANiknulka udanego świętowania rocznicy slubu i wszystkiego najjjjj z tej okazji :-)
Mejdija to teściowa chyba nie taka zła ;-) trzymam kciuki za Wasze plany :tak:
Kasiu ja to też mam problem żeby z moim tornadem cokolwiek posprzątać... ale juz niedługo chyba powinno byc lepiej:sorry:
u nas nocka w miarę, małej coś niewygodnie było i popłakiwała koło 3-4, ale potem ładnie usnęła:tak:my pomalutku musimy sie pakować, brrr jak ja tego nie lubię :eek:

witam się i ja
U nas nocka do 4 rewelacyjna, od 4 mała juz przyszła do nas do łóżka:eek: a 6 odłożyłam ją spowrotem do łóżeczka i pospałyśmy do 8:cool2: Dzisiaj mam wolniejszy dzionek , wiekszość rzeczy już zrobiłam, zaraz pójde wstawić pranie i jakiś obiad podszykować!

U nas sprzątanie tylko wchodzi w gre albo wieczorem albo jak Zuzol śpi. Ona tak jak Olcia ze szmatką wszędzie lata i wszystko wyciera, ale przynamniej jak coś wyleje i dam jej kawałek papierowego ręcznika to pościera to co wylała:-D:-D:-D najlepsze jet robienie z nią prania:-D ja wkładam do pralki ona wyciąga:-D:-D

Anikulka wsytkiego naj naj naj !!!!! z okazji rocznicy !!!!!

Ula Ola tez wyciąga z pralki to co ja włożyłam a do tego pakuje jeszcze zabawki ale inne rzeczy nie do prania więc trzeba być czujnym :-D:-D:-D

Dzien dobry
U nas jak na razie wszystko Ok. Nadia juz spi godzinkę i niebawem wstanie na obiadek i uciekam z nią na spacerek.
Pozniej ide z Fabiankiem do feryzjera i jedziemy całą czwórką na działeczkę. Pogoda dzisiaj cudniasta.
Moja Nadia niestety robi tez wielki sajgon w domu, wciąganie rzeczy z kosza na bielizne, z komody, wycieranie lustra sliną albo brudzenie okien to jej mocna strona :-)
Ogólnie tam gdzie jest Nadia tam jest bałagan!

Miłego Dnia

Ula Ola tez wyciąga z pralki to co ja włożyłam a do tego pakuje jeszcze zabawki ale inne rzeczy nie do prania więc trzeba być czujnym :-D:-D:-D

heh to prawda ja ostatnio w pralce miala pilota od telewizora i dwa jej telefony zabawkowe.:-D:-D

U nas tez pogoda rewelacja bylysmy juz na podworku , mala teraz oglada bajki a ja na bb mam dzisiaj tekiego niechcieja ze wszystkie plany poszly w leb.

hej mamusie

Musiałam wpasc na chwilke, korzystajac z chwili odpoczynku:tak:
Mała zasneła, a ja juz wysiadam wiec musiałam sie polozyc...

Wczoraj w koncu byłam u promotora, za tydzien mam przyjechac z poprawiona i oprawiona praca;-)ciekawe na kiedy mi termin obrony wyznacza:tak:Tesciówka wzieła wczoraj wolne, zeby mi sie mała zajac jak jechałam na uczelnie, a P. dał mi auto wiec miałam okazje pozałatwiac zaległosci:tak:Nawet kupiłam prezent dla P. na urodzinki:tak:

My sie czujemy niezle, choc kregosłup siada,bo ostatnio mało czasu na odpoczywanie:zawstydzona/y:Codziennie pakuje nasze rzeczy i kurka ile my tego mamy:szok:konca nie widac!

Jakos mnie tchneło ostatnio, zeby zmienic kierunek studiów, albo zrobic mgr, albo 2 fakultet, ciagnie mnie na pedagogike wczesnoszkolna;-)Narazie to i tak tylko marzenia, teraz dzieciaczki trzeba odchowac:tak:

Aha, miałam mówic... P. udało sie załatwic ta duuuzą transakcje:tak:bedzie na wyprawke i kafelki do łazienki;-):-D

No to narazie tyle! Mam nadzieje, ze niedługo znów bede mogła sie odezwac, buziaki!

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Ja tylko na chwile,bo mam goscia:-)
Maja juz dobrze,ale w zlobku duzo dzieci choruje i podejrzewam,ze niedlugo i Majke zlapie.
Buzialki!:-)

Do góry