reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
U nas nocka ok, Nadia spała do 8 - w zasadzie Fabianek mnie obudził, ze czas sie ubierać do przedszkola:-D
Nadii naszczescie tempka minęła, spała dzisiaj w dzien spokojnie, nawet zjadła cały obiadek, czekamy na tatusia i braciszka i idziemy na rowerki :-) piękna pogoda u nas.

Kasiu
[*] współczuje... Los Tak chciał.......:-(

Miłego Popołudnia Wam życzę

reklama
Witam

Bylysmy dzisiaj na szczepieniu,Marysia strasznie plakala,brrr,zaczela juz od momentu wejscia do gabinetu,R wyszedl bo nie mogl wytrzymac,wiec zostalamz nia sama,teraz juz ladnie sobie spi,doktorek powiedzial,ze mam jakis skurcz miesnia,zbadal mnie dostalam ketonal i masc,do tego zaszczepilam sie na grype,w pazdzierniku maja byc szczepionki na swinska grype,ale podobno nie sa dobrze przestestowane,slyszalyscie cos o tym???

Wilmek nawet nie wiedzialam,ze voltaren jest w tabletkach,lekarz chcial mi dac difene,ale dla mnie one sa za mocne i zoladek mnie po nich boli,wiec zasugerowalam ketonal,bo on jest tez przeciwzapalny,dostalam mala dawke 25mg,mam brac 3 razy dziennie,po drugiej dawce ustapil z lekka bol,ufff

Kasiu tak mi przykro z powodu Twojego kolegi....

Witam i ja :-D
U nas dzionek super Kołajski wstał o 9 :-D:-D :szok: super wyspałam się w końcu potem zjadł śniadanko i o 10 do 12 siedział i bawił się zabawkami potem dostał butle i poszedł spać wstał o 14 30 :szok: i zaczął oglądać mini mini do 16 zjadł obiadek i poszedł na godzine z dziadkiem na spacer i do końca dnia jak przyszedł siedział w zabawkach cały dzień nie miałam dziecka zastanwaim się czy w nocy jacyś marsjani mi go nie podmienili :-D o 19 30 kompanko i lulu :tak:
Kasiu bardzo mi przykro :(
No właśnie co tu tak pusto ????

A moja kurde znów nie zjadła kolacji, czuje ze w nocy ją złapie głód, m dzisiaj w nocy wstał do niej i dał jej picie, hehe nawet nie słyszałam ( spimy w jednej sypialni) no cóż, dzisiaj chyba tez bedzie musiał wstac :cool2: Ja tez oglądałam M jak Mdłości szczerze przyznam, ze juz mi sie nudzi, wolę Barwy Szczęscia :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry