reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta u mnie to samo, wszystko up side down i już bajzel taki że przejść nie można!:szok::szok::szok: Właśnie odnalazłam kobinezon Zuzi co dostała w tamtym roku od dziadków , w zeszła zime był za wielki ale na tę powinien sie jeszcze nadać. Powoli robie remamenty w szafach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tzn przekopuje się przez sterty porozwalanych ciuchów!

reklama
Witajcie Dziewice :rofl2:

No u nas też Bartuch robi rozpierduchę w mieszkaniu... :-p

Ja w pracy mam chwilkę wytchnienia- w końcu! Zamówiliśmy obiadek i czekam na niego... o już jest to lecę:-)

No to już jestem po pysznym obiadku ;-) teraz mam siłę pracować ;-D
No a co u Was dziewczynki?

Ostatnia edycja:
Ciao Babki,
mnie już lepiej choć dziś też w pracy się nie pojawiłam.:-p
Byłam dziś z Wojtkiem u lekarza, bo ostatnio strasznie
zaczął kaszleć i niestety zmiany w oskrzelach, a zapalenie tuż tuż!:szok:
Jutro wolne weźmie T. bo ja już nie mogę:-(, u nas w pracy jak u Basi rota sieje pustkę! :baffled:
A po niedzieli przyjedzie teściowa na tydzień.
A u Was widzę się dzieję, dobrze, że choróbska Was nie łapią!

Asia trzymam kciuczki, żeby się udało tą wyprawkę teraz kupić,
niech P. się stara!;-)
Jola ja też bym koszmar przeżyła!!! do tej pory jak słyszę jakieś ostre
dźwięki typu łomot, to serce mi staje, bo już myślę, że łobuz spadł itp.:sorry2:
Agunia nóżki zgrabniutkie no, no, no!
Aniknulek to super, że masz fajną nianię najważniejsze to mieć zaufanie do osób z którymi się zostawia nasze skarbki!
Basiu udanej mini imprezki!
Marlenka
czyżby ta przeprowadzka spowodu tej "przeklętej" suki?!;-):-)

Idę trochę ogarnąc póki Mój Bohater śpi!

A co dobrego jadłaś Darunia? :-p
Oj mamusiu, chyba wartałoby zmienic suwaczek ząbkowy u Bartutka - co?! ;-)
Z tego co wiem ma juz komplecik do gryzienia hahahaha..

Basiu jadłam kotleta (dewolaj :rofl2:- zapomniałam jak się pisze) + frytki+ surówy mniam, mniam!

A co do suwaczka to racja... tylko, że nawet nie mam kiedy :zawstydzona/y: spróbuje zmienić teraz, tylko, że nie wiem czy ta strona wpracy będzie odblokowana :tak:

Mejdia zdrówka dla Wojtusia!!!;-)

Jednak na tą stronę w pracy wchodzić nie mogę...

Witam babki
Moja maruda je kaszkę i już po kąpieli. Nocka u nas z pobudką 2 godzinną - już miałam sobie włączyć w nocy jakiś film - myślałam że zeświruję - idą ząbki na całego a ta 4 na górze jaka wielka - kawałek wystaje z jednej strony a drugi z drugiej strony dziąsła :baffled: i jedna 3 na górze prawie przebita , oj, mogłyby jej się wyżynać w weekendy te zębole :-D:-D

Witam laski :-D
u nas nocka super zero pobudek :-D aż powiem że wypoczęłam , ząbek prawie przebił :tak: ,ale jak z jednego człowiek się cieszy to druga bieda wychodzi dziś bylismy z Mikołajem u lekarza bo dostał jakiś dziwnych kropeczek na całym ciele i myślałam że to różyczka ale dzięki bogu to tylko jakieś uczulenie ale nie wiem od czego :confused: nic nowego nie wprowadzałam :baffled:

reklama
Wszyscy na etapie zęboli,
oby jak najłagodniej się wyrzynały!!! U nas jak na razie
czekamy na resztę tej górnej czwóry co się dziś przebiła:tak:.

Do tego te oskrzelka i okropieński kaszel, oj bida moja!!!!
Jutro z tatkiem zostaje, ciekawe jak sobie poradzą:confused:
Obiadek na jutro juz jest i dla Marudy zupa, karteczka z
dawkowaniem leków i ubranka też naszykowane!:happy2:

Ja jutro musze ciut dłużej w prace zostać, bo w te dwa
dni zaległości przybyło:sorry2:

Do góry