reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie dziewczyny po dłuuuugiej przerwie!
Dziś mam chwilę, żeby troche popisać bo niestety dłuższych przerw to u mnie szukac ze świcą, czasem wejde na Nk żeby zobaczyć jakies nowe fotki i wszystko. A co u nas.... więc po krótce żeby nie przynudzać :-)
Jasio rośnie, na razie ząbków - sztuk 6 :-D ale chyba ida kolejne bo od 2 dni ma mały katarek i jest marudny szczególnie w nocy przez co często ziewam w pracy :-p i wszyscy sie smieją, że m nie daje mi spać - a ja nie wyprowadzam ich z błędu :rofl2:
w pracy w porządku choć długo trwalo zanim przyzwyczaiłam się do nowego rytmu ale teraz jest już ok, nie mogę narzekac na brak zajęć ale to mnie nawet cieszy ponieważ czas szybko płynie a ja czuję, że zrobiłam swoje ;-) komfortem jest fakt, iż
1) śpię godzine dłużej
2) busik mnie zawiezie i przywiezie
3) praca taka sama ale uczę się więcej ponieważ kierowniczka chce by każdy umiał działkę - tak w razie czegoś :tak:

Co do domu to muszę powiedzieć, że niania bardzo dba o Jasia - chodzi czyściutki, nie ma odpażen na pupie, jest wesoły i więcej mówi - nawet powiedzial do mnie Ania - myślałam, że sie popłaczę :tak: dziś nawet pozmywała - co nie należy do jej obowiązków - ale mile mnie zaskoczyła ;-)

Na innych wątkach przeczytałam, że Bartuś szaleje z ząbkami :-D Daria gratuluję :tak:
co do reszty to niestety nie zdołałam doczytać :-( ale najważniejsze żeby było zdrowie wtedy jakoś damy sobie radę ;-)

Kochane życzę Wam obyście zawsze były uśmiechnięte, szare chmury żeby odganiał wiatr a deszcz padał tylko wtedy kiedy macie chęć na rozmyślanie - wtedy najlepsza ciepła kawka i fotel :-)
spokojnej nocy:-)

reklama
Witajcie Kochane!
Aniknulka super że zajrzałaś!

Ja melduje się z pracy, jeszcze nie zdążyłam przeczytac co naskrobałyście wczoraj, ale mam nadzieje że nadrobie, teraz muszę się zbierac na miasto także odezwę się pozniej!;-)

Dzien dobry:tak:

Paulinka jeszcze spi wiec ja na BB...
Wcinam sniadanko, wczoraj naszło mnie na paste jajeczną i nic, tylko ją wcinam:-p
Kawki chyba tez sie napije, ale pozniej, jak mała wstanie:tak:

U nas ząbkowanie na całego... :zawstydzona/y: mała zawsze wtedy robi kupki cześciej i luzniejsze i zawsze dupke odparza:zawstydzona/y:wiec znów walczymy cholerka...

Dzis wazny dzien P. ma w pracy;-)Jak sie uda transakcja to bedziemy miec na wyprawke:-D
A ja dzis zaczynam pakowanie, bo za 1,5 tygodnia przeprowadzka:zawstydzona/y:Juz 3 raz sie przeprowadzam w ciagu naszego małzenstwa:szok:

Aniu... witaj! Dobrze, ze u was dobrze;-)

Miłego dnia dziewuszki!

Ania super że u Ciebie ok :-)
Daruunia ale jesteś wcześnie w pracy , wow.
Ja co prawda wychodzę z domu o 6 ale jeszcze kwadransik u mamy siedzę i podróż godzinkę i hop do pracy.
Asia fajnie że i u was wszystko się prostuje - oby rak dalej.

Siemanko:-)

Marysia dzisiaj wstala przed 6:sorry2:dopiero teraz robi sie widno,jest kilka chmur na niebie,czyli nie bedzie za cieplo:tak:wlasnie dopijam kawke:-)

Milego dzionka:-)

hej!
U nas nocka taka sobie, mała pospała do 8.30, zaraz zbieramy sie na zakupy, chociaż u nas buro i ponuro jak u Asi :dry:
Aniknulka fajnie, że się odezwałaś i że u Was wszystko dobrze :tak:a niania musi byc fajna ;-)
Asiu przeprowadzasz się 3 raz, ale chyba ostatni ;-)
do poźniej :-)

heh u nas bedzie już 6 raz zmiana lokalu!!!! ale pierwsza niuni odkąd jest a świecie. W moim brzucholu zaliczyła 2 przeprowadzki w tym jedną miedzykrajowa:-D:-D:-D

Witam kochanieńkie u nas nocka fataliti prawdziwe. Nawet wiem czyja to wina :crazy: no coż! U nas pogoda la masakra!!! Mała wlaśnie piszczy w łożeczku zamiast udać się na miłą spokojną dzremkę! Ale niech się wypiszczy jak mama mowi spać to wyjścia nie ma :-D:-D:-D

Aniu miło słyszeć że układa się u Ciebie wszytko pomyślnie!:tak::tak:

Laseczki widze ranne ptaszki ja tam nie podnosze się z wyrka przed 9:30 :cool2: Zuza się bawi grzecznie, bajki ogląda a ja dosypiam :-)
Asiu trzymam kciuki za mężula twego!
Idę zrobię sobie KAWĘ!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Basiu 14 razy :szok: toż to życie na walizkach :baffled:
my sie przeprowadzilismy pierwsz raz, a jak bedziemy sie mieli gdzies przeprowadzać, to już do własnego domku z ogródkiem :-p tylko kiedy to będzie :sorry2::-:)baffled:
No i trzymaj sie kochana, żeby ta jelitówka Ciebie nie dopadła :dry:
Ula u mnie też bunty ze spaniem były, ale może to dlatego, że dziś wyjątkowo późno ze spacerku wróciłysmy...
Mała właśnie odpadła, a ja nie wiem w co ręce wożyć taki sajgon zrobiła :baffled: ostatnio znalazła sobie ciekawy sposób rozpoczynania zabawy, buerze pudło z książeczkami i wywraca je do góry nogami, podobnie robi z dużym pudłem na zabawki, co się będzie męczyc i pojedyńczo wyciągać :-p tylko ona wywala wszystko w pół minuty, a zbiera się wszystko 15 :dry:

Do góry