Witam.
Arturek śpi. Mi pieką się tosty, kaweczka obok w kubeczku. Czekam na kuriera. Ma przywieść Arturkowy żyrandol. Po południu idziemy na spacerek połączony z odwiedzeniem sklepu z pralkami.
A żyrandolik to taki, pochwalę się a co
Marta my pralkę kupiliśmy w Media Ekspercie - tam chyba nie robią takich przekrętów. Pralka na bank była nowa. Podejrzewam, że ma wadę fabryczną. Normalnie pierze jak się ją zresetuje. Jak chcę włączyć pranie wywala jakiś błąd, po resecie ok. Do 7 dni można zwrócić, nie będę wzywać serwisu aby naprawili mi tą usterkę - bo to nowa pralka i powinna być sprawna.
I ja dołączam się do życzeń ZDRÓWKA!!!
Wczoraj odpuściłam. Poprostu wymiękłam.
W dzień był taki diabeł niedobry, że szok. Na noc dostał czopa ale i tak wył przez sen. Pewnie 4 wyłażą.
Jak go odstawię, to nie będzie pił mleka modyfikowanego i innego. Jakoś inaczej będę musiałamu nabiał przemycać do diety
Miałam to samo napisać
Mój synuś to taki mięsożerca, że szok. Zastanawiam się czy to mu nie zaszkodzi. Każde mięso wciąga jak odkurzacz.
Lilka zdróweczka życzę!!!
Mejdia zdróweczka!!!
Arturek śpi. Mi pieką się tosty, kaweczka obok w kubeczku. Czekam na kuriera. Ma przywieść Arturkowy żyrandol. Po południu idziemy na spacerek połączony z odwiedzeniem sklepu z pralkami.
A żyrandolik to taki, pochwalę się a co
u
Patyk ale pech z ta pralką... u nas jest taki sklep okey czy jakos tak i oni sprzedają "nowe" pralki, znajomi kiedys kupili nową i zanim zrobili pranie sprawdzili filtry i okazało się, że tam jakis syf był, czyli ktoś tą pralke używał nie dajcie sie wrobic i nie kupujcie w tym samym sklepie tylko jedxcie do inego, bo może robią takie same przekręty
Mamoot zdrówka mamootowej rodzince
Marta my pralkę kupiliśmy w Media Ekspercie - tam chyba nie robią takich przekrętów. Pralka na bank była nowa. Podejrzewam, że ma wadę fabryczną. Normalnie pierze jak się ją zresetuje. Jak chcę włączyć pranie wywala jakiś błąd, po resecie ok. Do 7 dni można zwrócić, nie będę wzywać serwisu aby naprawili mi tą usterkę - bo to nowa pralka i powinna być sprawna.
I ja dołączam się do życzeń ZDRÓWKA!!!
Patyczku - moja pierwszą noc walczyła z piciem bo niestety mleko jest beee
Wzięłam kubek ze słomką i dopiero z tego się napiła a potem kupiłam kubek niekapek nuka - i teraz to lubi z niego pić choć nadal pije tylko wtedy kiedy jej się naprawdę chce.Z dnia na dzień było coraz lepiej i jest coraz lepiej - powodzenia , bądx troszkę twarda, pomęcz się noc, dwie a potem powinno póść gładko
Wczoraj odpuściłam. Poprostu wymiękłam.
W dzień był taki diabeł niedobry, że szok. Na noc dostał czopa ale i tak wył przez sen. Pewnie 4 wyłażą.
Jak go odstawię, to nie będzie pił mleka modyfikowanego i innego. Jakoś inaczej będę musiałamu nabiał przemycać do diety
Jola te zachcianki to takie podejrzane
Miałam to samo napisać
Oj Lila to przykre że to przepuklina , mam nadzieję że wszystko pójdzie jak po maśle i szybko zapomnisz o niej - zdrówka
Moja już też lula , a ja sobie usmażyłam 2 sznycelki i zżarłam - mniam mniam - ja kocham mięsko :-)
Mój synuś to taki mięsożerca, że szok. Zastanawiam się czy to mu nie zaszkodzi. Każde mięso wciąga jak odkurzacz.
Dobry wieczór
Wpadlam na chwilkę przywitać sie z Wami.
Dzisiaj bylam u lekarza i okazało sie, ze mam przepuklinę pępkową- 7 pazdziernika będe miala operację... no cóż czułam, ze cos jest nie tak...
Dzieciarnia moja padła po 20 a w domu zapanowała ciszaaaa -Kocham Ją
Lilka zdróweczka życzę!!!
Ja zdycham,
nocka spędzona nad kiblem i na tym się nie skończyło.
Zadzwoniłam do pracy, że nie dam rady dziś przyjść.
T. zawiózł Wojtka do żłobka a ja właśnie zjadłam dwie kromki
suchego chleba i chyba zaraz odwiedzę pewien przybytek!
Nigdy nie miałam jelitówki, coś strasznego!
Mejdia zdróweczka!!!