reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam.

Arturek śpi. Mi pieką się tosty:-p, kaweczka obok w kubeczku. Czekam na kuriera. Ma przywieść Arturkowy żyrandol. Po południu idziemy na spacerek połączony z odwiedzeniem sklepu z pralkami.

A żyrandolik to taki, pochwalę się a co:zawstydzona/y::-p

56303_55_10.jpg

u

Patyk ale pech z ta pralką... u nas jest taki sklep okey czy jakos tak i oni sprzedają "nowe" pralki, znajomi kiedys kupili nową i zanim zrobili pranie sprawdzili filtry i okazało się, że tam jakis syf był, czyli ktoś tą pralke używał :baffled: nie dajcie sie wrobic i nie kupujcie w tym samym sklepie tylko jedxcie do inego, bo może robią takie same przekręty :dry:
Mamoot zdrówka mamootowej rodzince :tak:

Marta my pralkę kupiliśmy w Media Ekspercie - tam chyba nie robią takich przekrętów. Pralka na bank była nowa. Podejrzewam, że ma wadę fabryczną. Normalnie pierze jak się ją zresetuje. Jak chcę włączyć pranie wywala jakiś błąd, po resecie ok. Do 7 dni można zwrócić, nie będę wzywać serwisu aby naprawili mi tą usterkę - bo to nowa pralka i powinna być sprawna.

I ja dołączam się do życzeń ZDRÓWKA!!!

Patyczku - moja pierwszą noc walczyła z piciem bo niestety mleko jest beee
Wzięłam kubek ze słomką i dopiero z tego się napiła a potem kupiłam kubek niekapek nuka - i teraz to lubi z niego pić choć nadal pije tylko wtedy kiedy jej się naprawdę chce.Z dnia na dzień było coraz lepiej i jest coraz lepiej - powodzenia , bądx troszkę twarda, pomęcz się noc, dwie a potem powinno póść gładko

Wczoraj odpuściłam. Poprostu wymiękłam.
W dzień był taki diabeł niedobry, że szok. Na noc dostał czopa ale i tak wył przez sen. Pewnie 4 wyłażą.:eek:
Jak go odstawię, to nie będzie pił mleka modyfikowanego i innego. Jakoś inaczej będę musiałamu nabiał przemycać do diety

Jola te zachcianki to takie podejrzane:-p:-D:-D

Miałam to samo napisać ;)

Oj Lila to przykre że to przepuklina , mam nadzieję że wszystko pójdzie jak po maśle i szybko zapomnisz o niej - zdrówka
Moja już też lula , a ja sobie usmażyłam 2 sznycelki i zżarłam - mniam mniam - ja kocham mięsko :-)

Mój synuś to taki mięsożerca, że szok. Zastanawiam się czy to mu nie zaszkodzi. Każde mięso wciąga jak odkurzacz.:szok::szok::szok:

Dobry wieczór
Wpadlam na chwilkę przywitać sie z Wami.
Dzisiaj bylam u lekarza i okazało sie, ze mam przepuklinę pępkową- 7 pazdziernika będe miala operację... no cóż czułam, ze cos jest nie tak...
Dzieciarnia moja padła po 20 a w domu zapanowała ciszaaaa -Kocham Ją :-D

Lilka zdróweczka życzę!!!

Ja zdycham,
nocka spędzona nad kiblem i na tym się nie skończyło.
Zadzwoniłam do pracy, że nie dam rady dziś przyjść.
T. zawiózł Wojtka do żłobka a ja właśnie zjadłam dwie kromki
suchego chleba i chyba zaraz odwiedzę pewien przybytek!:szok:
Nigdy nie miałam jelitówki, coś strasznego!:no::wściekła/y:

Mejdia zdróweczka!!!

reklama
Mala jednak padla :-) Ja jeszcze z Wami poklikam i sobie pocwicze przy plytce :tak:
Aaaa wlasnie, Agusia - kupilas cos do cwiczen?

Mejdia
- zdrowka zycze :tak: ja wiem co to za czort jelitowka :zawstydzona/y: tylko sie nie odwodnij kobieto :zawstydzona/y: Najgorzej gdy wychodzi gora i dolem... :baffled: ja nie mialam sily utrzymac sie na nogach i prawie mnie kumpela niosla :sorry2:
Patyk - lampa bardzo ladna :tak: tez nad nia myslelismy do Oli, ale zieleni to ona niestety w pokoju nie ma wiec odpala ;-) za to ma takie myszki ;-)

Załączniki

• MA-402813410_s.jpg
    MA-402813410_s.jpg
    4,5 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Witajcie!
Ja już od 5 czytam bb bo w pracy byłam po 5 (tak autobus mi jechał :baffled:) ale co chwilę się coś się dzieje, że nawet nie mogę odpisac...

U mnie ok, Bart teraz w żłobku, Ł w domu... ehhh a ja w robocie do 18-stej

Mejdia zdrówka!
Patyk świetna ta lampa! Boska!!!! :tak:

no i uszę uciekać... ehhh pozniej zajrzę!

ello ello tu stacja Lubin nadaje!!!

Oczywiście musiałam was nadrobić bo moj M wieczorami okupuje kompa i nawet nie mam jak do was zajrzeć!:wściekła/y:

Widze żę dodatki do pokoi dzieciaczków na topie to i ja dorzuce co kupiłam swojej dzisiaj
DSC01319 [640x480].JPG
Ach i obiecane rękodzieło (ukłon w strone bujnej wyobraźni Martuchy:-D) na modelce
DSC01316 [640x480].jpgDSC01306 [640x480].jpg
U nas mała śpi ja powoli zaczynam zbierać manele do przeprowadzki. Kochane nie będe się rozdrabniać
ZDRÓWKA chorowitkom
WYTRWAŁOŚCI , zapracowanym i przemęczonym mamcią
DOBREGO HUMORU na resztę dnia

Mi juz trochę lepiej, ale kości mnie bolą,
ja już sama nie wiem co to za cholerstwo!:szok:
Zaraz idę po Wojtka...
Darunia Ty o 5 już w pracy!!!:szok: Idzie się wykończyć!
Dziewczyny żyrandolki super!
A ta opaska - na modelce wygląda rewelacyjnie! Bo i modelka piękna!:-)
Lilka jeszcze Tobie nie zdążyłam życzyć zdrówka!!!:happy2:
Lecę...

Witajcie
Dziękuje bardzo za miłe słowa i wsparcie. To tylko przepuklina i mam nadzieję, ze szybko sie zregenruje !!!
A dzisiaj sama wyskoczylam polazic po sklepach, Fabian w przedszkolu był a Nadię z opiekunka zostawiłam, wzielam autko i do Łodzi skoczylam :-)upatrzylam kilka szmatek dla dzieci :):rofl2:
Pozniej mąz mi wręczył karnet na masaże i już jeden zaliczylam dzisiaj, jeszcze 10 mi zostało.
A tak u nas ok .
Ładne te Wasze żyrandole. Bardzo mi sie pdobają
Zuzia ma śliczne opaseczki :tak:

tak tak , fajne opaseczki, fajne lampeczki, fajny misio na zasłonkę , wszystko fajne :-)
A ja zmywałam i mała wyła i musiałam trochę zostawić na potem a jak usiadłam przy kompie to się zabawiła:baffled:
Wczoraj w nocy mała się budziła a dziś mamy ząbek

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Marysia juz spi,ja zasiadlam wlasnie do kompa,dzionek fajny,ladna pogoda,poszlysmy dzisiaj do parku i na bujaweczki,luknelam po sklepach,spotkalam kilka kolezanek,poszlysmy na salatke potem na ciacho i kawe

Milego wieczorku:-)

reklama
Do góry