reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No Marlenka to fajnie spędziłaś dzionek.

o tak Kasiu,fajnie,ale padnieta jestem juz teraz:tak::tak::tak:

Fajniutko Zuzia wyglada w tych opaskach

Dziewczynki jak spedzacie wieczor???ja narazie zjadlam chalwe mleczna,dziaiaj bylam w Pl sklepie:tak:;-)nalalam sobie winka i podczytuje bb,zaraz pewnie R przyjedzie ogladniemy jakis filmik i lulu

reklama
Ja ogarnęłam trochę w kuchni , zjadłam kotlecika z sałatką a teraz popijam browarek i zaraz się kładę na filmik :-)

A ja na chwilkę tylko zasiadla przy kompie
Nadia dzisiaj rano zwymiotowala ale myslalam, ze to jednorazowo, jak prasowala to w łozeczku znów zaczeła wymiotowac:baffled:.
Cholercik chcialam dac jej kleik na kolacje to kolejny raz....... dalam jej nifuroksazyd, i zasnęła ale obawiam sie ze moze sie obudzic ... :-(

Kasia ;-):-)
Kurde czuje, ze ostatnia biegunka Fabiana ma powiązanie z wymitami Nadii - czyżby to wirus:confused: wrrrrr oby nie ........
Wracam do prasowania... jeszcze napiszę dzisiaj :-p

oj biedna Nadunia!!! Zdróweczka mróweczko!!!

Mój bobinoks też już leży i usypia, ja korzystam poki mam kompa. Dzięki temu że w tv jakiś mecz jest ja mam chwile na wieczorne bb!:-D:-D:-D
Ja wieczór to chyba spędzę na pakowaniu naszych rzeczy w kartony. Z Zuzą się nie da bo to co ja włoże ona zaraz wyciąga;-):-D:-D

Ello. Moje dzieciaki śpią. Kuba ostatnio budzi mi się w nocy. Może ząbki, a moze nie:-D:-D:-D Ale na szczęscie nie łobuzuje długo. Dzionek spędziłam w domku, popołudniu wyskoczyłam do kosmetyczki zrobić sobie stópki i mam teraz ładniutkie:-D:-D

Lilianko mam nadzieję że Nifuroksazyd pomoże Nadii i prześpi nockę w miare spokojnie.

Ula ładniutko Zuzolek prezentuje sie w przepaskach:tak::tak::tak: Ładnemu we wszystkim ładnie

reklama
Do góry