reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj Marta aleś mi smaka na frytki zrobiłaś...a zastanawiałam się właśnie co tu jeszcze zjeść:-D:-D:-D

Majka to trzymam kciuki za dwie kreseczki &&& !!!

A u mnie też @:szok:

reklama
Jolu chetnie sie podziele rogalikami jest cala blacha:-D
Mata nie przepadam za frytkami :zawstydzona/y:a po za tym to moja tylnia czesc akurat jest ok:-pprzydaloby sie zeby przytylo cos innego:-D zycze zeby Dobrusia przespala nocke..juz zrobila ogromne postepy z tego co widze..niestety tak jak Bruno latwo sie nie poddaje ale troche naszej konsekwencji i beda dzieciaczki spac w nocy zobaczysz:tak:
Zuzkus no Ty chyba tez nie narzekasz na nadmiar kilogramow?:-D
Mejdia zycze zeby do jutra przeszlo, ja tez rano do pracy potem szkola i dzien zleci..
Maajka ja tez trzymam kciuki zebys wycelowala na czerwiec:-D

Maajka ja tez trzymam kciuki zebys wycelowala na czerwiec:-D
no kto jak kto, ale Majka to celowac nie będzie, co najwyżej A :-p:-D
Bruno chyba ma podobny charakterek jak Dobrusia... ale juz auważyła, że wystarczy przykrócić trochę zapędy i widac skutki, może i tym razem się uda...
mała cycała z samego rana i pod wieczór, a ja mam cyce jak donice... ale to chyba znak, że mała mniej je... i z tego co zaobserwowałam, to juz jej tak do cyca nie ciągnie, więc odstawic będzie łatwiej... póki co pociągniemy z karmieniem przynajmniej do grudnia :tak:

reklama
Do góry