reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu no to pięknie Olcia Ci się przestawiła. Oby tak dalej. U mnie mała zaczyna już 3 godzine drzemki , ja sobie domek ogarnęłam , pogrzebałam w necie , wypiłam kawe :-D:-D:-D i korzystam z spokoju! Pogoda za oknem kiepska niestety :dry::dry::dry: tutaj cisza jak makiem zasiał...:confused: coż idę się dalej obijać;-)

reklama
Mata walcz dalej z marudą , mam nadzieję , że wkrótce jej spanie sie polepszy - u nas spanko ok , tylko w nocy się przebudziła bo spała ze mną w łóżku i nogami spadła i brzuchem leżała na łóżku - nie dziwię się że jej było niewygodnie :-D śmiesznie to wyglądało - ale już nie pije w nocy i nie je - ma nadzieję że na stałe

Kasiu gratuluję Wam. Super, że tak gładko poszło z odstawieniem od cyca. A Ola dostake butle z mlekiem, czy nie przekonała się do żadnej mieszanki?? Dziś sądny dzień. Nie ma cyca w nocy i nie ma usypiania z mamusią. KONIEC. Jestem zmęczona, niewyspana i ciągle zła. Pora przeciąć tę pępowinkę.
Na dokładkę złego popsułam nową roletę w łazience:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ide dać jeść temu diabłowi, potem przyjeżdza mąż i jedziemy do sklepu oddać pralkę

" przepraszam panią ale moja żona może zaraz przyjść " lub " niech ta obca kobieta wyjdzie z tego domu " a teraz " Tomek gdzie jesteś " :crazy:
:-D:-D:-D
Według mnie świetnie wyglądasz,
Patyk - co za pech z tą pralką!:wściekła/y:
Joasiek - świetnie, że masz te buty, widzisz wszystko się pomalutku
złoży i w dniu ślubu będzie idealnie!:-)
Mata co To się stało, że tak Dobruśka się darła:confused:, ach wspułczuję!

Ja dziewczyny zagoniona jestem teraz,
a tyle mam rzeczy na głowie, że nie wiem o czym myśleć;-):tak:
Brakuje mi czasku, a tak fajnie było z Wami kaweczke popijać!
Teraz to z doskoku tylko siadam...

Witajcie!

Odzywam się dopiero teraz bo w pracy miałam duuużo roboty, że czasami nie wiedziałam jak się nazywam :baffled: już boję się jutra ehhhh....

Jola gratuluje odwagi, fajnie Ci w tej fryzurce, ja jednak nie miałabym tyle odwagi- zawsze włosy mam średnie -najkrótsze to miałam tak do szyi, ale ja tragicznie wyglądałam ze względu że mam kręcone włosy- teraz dzięki Bogu istnieją prostownice i inne cuda! :happy:
Patyk szkoda że pralka się zepsuła, a może lepszą kupicie? ;-)
Mejdia widze że i Ciebie młyn, mam nadzieje że jakoś przyzwyczaimy się do "nowego" życia :tak:

Ł właśnie kąpie Barta, a ja chyba zaraz myknę do sklepu po jakieś piffko na wieczór... ehhh a jutro na 6 do pracy i to na 12h a pojutrze to samo :baffled:

A ja czekam aż moja królewna padnie :-) Wykąpałam ją a ona ziewa - może coś z tego będzie . Ja ogólnie się mocno rozglądam za salą na komunię - ale ceny szok, jak na wesele. Ja mam za mała chatkę żeby zrobić w domu.
Patyczku - moja pierwszą noc walczyła z piciem bo niestety mleko jest beee
Wzięłam kubek ze słomką i dopiero z tego się napiła a potem kupiłam kubek niekapek nuka - i teraz to lubi z niego pić choć nadal pije tylko wtedy kiedy jej się naprawdę chce.Z dnia na dzień było coraz lepiej i jest coraz lepiej - powodzenia , bądx troszkę twarda, pomęcz się noc, dwie a potem powinno póść gładko

bądx troszkę twarda, pomęcz się noc, dwie a potem powinno póść gładko
u nas juz 2 tydzień bez cycania w nocy i du..a :no: ale całkiem jej nie odstawiam, to może dlatego :confused:
miałam poklikać na drzemce małej, a nam znów neta wyłączyli :crazy: i do tego bez naszej zgody i jakiejkolwiek informacji odcieli nas od lini podziemnej i podłączyli do starej naziemnej, teraz to dopiero będziemy mieć neta jak w loterii :angry::angry::angry:
mała je kachę, zaraz kapanko i spanko. Cycała niedawno więc na dobranoc nie dostanie. Do tego zrobilam jej małe przemeblowanie i zobaczymy czy będzie jej sie lepiej spało, bo jeszcze trochę i padnę na pysk i nie wstanę... ale sie nie poddam, w końcu zacznie kiedys lepiej sypiać, a taka postawa jak teraz powinnam to przyspieszyć :sorry2:

Jolu śliczna fryzurka i tak szczerze, to myslałam, że na n-k wrzuciałas fotkę z podstawówki :sorry2: młodziutko wyglądasz i m powinien sie bać, żeby go policja nie ścigała za napastowanie małoletniej :-p
Patyk ale pech z ta pralką... u nas jest taki sklep okey czy jakos tak i oni sprzedają "nowe" pralki, znajomi kiedys kupili nową i zanim zrobili pranie sprawdzili filtry i okazało się, że tam jakis syf był, czyli ktoś tą pralke używał :baffled: nie dajcie sie wrobic i nie kupujcie w tym samym sklepie tylko jedxcie do inego, bo może robią takie same przekręty :dry:
Darunia pracusiu... mam nadzieję, że wyrobisz na zakrętach ;-) i z tego co pamiętam week będzie wolny:tak:
Mamoot zdrówka mamootowej rodzince :tak:

Dobry wieczór. W końcu dotarłam do Was:-D:-D Dzisiaj musiałam zabrać Kacpra z przedszkola wcześniej bo dostał biegunki. Narzekał, że boli go brzuszek. Zaaplikowałam leki i do tej pory spokój. Zobaczę jaka będzie nocka. Do tego chrypi i ma kaszel. Tak więc jutro na 100% zostaje w domku a najprawdopodobniej do końca tygodnia. Chcę go wykurować do końca

Daruuunia Ty to na pełnych obrotach teraz. A jeszcze te 12 godzinne zmiany:szok: Ale i tak chciałabym się chociaż na troszkę zamienić z pracującymi mamami;-):-D

Mamoot zdróweczka dla chlopców.

Patyk nie ma tego złego z tą pralką. Może akurat kupisz lepszą.

Mata ogólnie powinna się twoja przestawić , może tylko faktycznie potrzebuje więcej czasu a ty w związku z powyższym cierpliwości więcej.
Moja jeszcze nie śpi ,,,,,za to w nocy pośpi pewnie - liczę na to

Kasiu, super, że tak łatwo idzie.
Mata, Patyczku, Wam też życze przespanych nocek.

Zyczenia zdrówka się przydadzą, bo już mam dośc tych katarów i tego Stasiowego marudzenia. Ale pewnie teraz tak częściej będzie, bo mam w końcu w domu przedszkolaka...

Właśnie popijam piwko - Wasze zdrówko!!!:-)

reklama
u mnie Mikołaj już spi ciekawe jak długo :-(
Mam ochote na ciepłego pączka z piekarni ale muszę czekać do 23 bo dopiero o tej zaczynają sprzedawać nie wiem jak wytrzymam :baffled:

Do góry