reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam i ja.
Artur maruda. Wczoraj na noc popłakiwał i dostał czopa.

Jola super fryzurka!!! Czy ja Cie teraz poznam????:confused:

Jestem tak wkur..., że szok. W piątek kupiliśmy pralkę. Wczoraj ją uruchomiliśmy. Wyprałam dwie serie i kuźwa nie działa. Jakiś błąd i za cholere nie chce się uruchomić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas od samiutkiego ranka pada, a teraz nawet grzmi.

reklama
siemka kobitki
witam witam
ja tylko na chwile , zajrzę na dłużej jak położe mała! U nas ok! Noc w miare normalna! Ja powoli wdrażam się w rzeczywistość :-D:-D

Helllooooo :-)

Gosci nie ma jeszcze wiec zerkam co tam u Was :tak: jakos malo dzis na liscie obecnosci :-p Jak Ola spala przeleciam przez mieszkanko jak huragan, troche sie zmachalam ale na dobre mi to wyjdzie ;-) W sumie tylko nie wiem po co bo moj szogun zrobil juz w pokoju pobojowisko :sorry2: Chyba przestane w ogole sprzatac ;-) Mnie cos od rana glowka pobolewa, ale to pewnie od pogody bo u nas tez pochmurnie... a zapowiadali 25st :nerd:

Patyk - oj, mam nadzieje ze pralka ruszy i nie nawalila...
Mata - sil nadal zycze do tej Twojej kochanej marudki
Jola - wolami by mnie na grzyby nie wyciagneli :-p wole pospac wiec Cie podziwiam :tak:
Zuzia - szybko sie wdrozysz :tak:

Trzymajcie kciuki zeby mi nic na targu w oko nie wpadlo, bo bedzie zle :-D

Helllooooo :-)

Patyk - oj, mam nadzieje ze pralka ruszy i nie nawalila...

Jola - wolami by mnie na grzyby nie wyciagneli :-p wole pospac wiec Cie podziwiam :tak:

Joasiek oddajemy ta pralkę do sklepu. Kupimy innej firmy. A tak się cieszyłam:baffled::baffled::baffled:

Ja uwielbiam chodzić na grzyby. Byłam w sobotę i niedzielę:-):-)

Artur się obudził i już marudzi i wyje. Ach mam dość.

hahahahhahahaha:-D:-D:-D:-D Joasiek ale wspomnienia:-D:-D:-D:-D

Jolu świetana fryzura! Zupełnie cię odmieniła!
Martuś oj ta twoja marudka kochana chyba chce za wszelką cene was rzekonać że jedno dziecko wam wystarczy:-D:-D:-D:-D
Patyczku nas tez czeka zakup maszynki piorącej:-D w sumie to nawet nie wiem na jaką się zdecydować:-D

Jolcia, super wyglądasz!
U nas dziś piękne słońce - narmalnie środek lata. Pojechałam dziś do ikei i kupiłam parę rzeczy do pokoju chłopców, półkę, pościel dla Wojtka, koc.
Chłopaki nadal prychają - Stas bardziej, jak mu nie przejdzie do jutra to ide do lekarza.

hahahahhahahaha:-D:-D:-D:-D Joasiek ale wspomnienia:-D:-D:-D:-D

Jolu świetana fryzura! Zupełnie cię odmieniła!
Martuś oj ta twoja marudka kochana chyba chce za wszelką cene was rzekonać że jedno dziecko wam wystarczy:-D:-D:-D:-D
Patyczku nas tez czeka zakup maszynki piorącej:-D w sumie to nawet nie wiem na jaką się zdecydować:-D

Ula od Amici trzymaj się z daleka!!! NIE POLECAM!!!

reklama
Mata walcz dalej z marudą , mam nadzieję , że wkrótce jej spanie sie polepszy - u nas spanko ok , tylko w nocy się przebudziła bo spała ze mną w łóżku i nogami spadła i brzuchem leżała na łóżku - nie dziwię się że jej było niewygodnie :-D śmiesznie to wyglądało - ale już nie pije w nocy i nie je - ma nadzieję że na stałe

Do góry