reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
i po bólu ale powiem wam jak to było ja chciałam tylko po cieniować i poszłam do koleżanki mojego męża która na salon w oce ale jak przyszłam do niej zaczełyśmy się smiać że jeszcze trochę a będę ciagneła włosy po ulicy i ona mówi do mnie że może na krótko nie chciałam się zgodzić więc ona zaczeła ja delikatnie cieniować i powiem wam że prawie był konieć i nie wiem co mi się stało ale mówie do niej wiesz co a weś kur....a tnij na krótko o i tak to wyszło :tak:

reklama
Witam!

Ostatnio częściej mnie nie ma niż jestem:sorry2::zawstydzona/y: wybaczcie!

Ale teraz powinnam się już pojawiać regularnie, choć raczej wieczorami, bo przez dzień kompletny brak czasu. Krzyś na rano, Ania na popołudnie...dom, sprzątanie, pranie gotowanie...i już wieczor.

Trochę minie jak znowu się wdrożę:sorry2:

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

Witam :-)

Wlasnie popijam kawusie i planuje dzisiejszy dzien,narazie sa chmurki na niebie,ale zapowiadali sloneczko,wiec....moze wyjdzie za chwile:-pMarysia bawi sie na podlodze i luka na bajeczki,ja zaraz zorganizuje sobie jakies fajne sniadanko i ruszam w droge

Milego dnia

witam i ja :-D
ja już z grzybobrania :-D pierogi bedą :tak:
Mikołaj dziś w nocy spał jak szpak na suchej gałęzi od 2 do 4 bawił się zabawkami potem pospał troszkę i od 6 bawił się już z tatusiem jak mają tak wyglądać jego nocki to ja dziękuje :wściekła/y: :-(

reklama
Hej kobitki!
korzystając z tego,że Dobrusia demoluje własnie ogarnięte mieszkanko na szybko skrobnę ;-)
wczoraj net nam siadł, dlatego nie pisałam... mała spała całą noc bez cyca,zjadła na pierwsze sniadanko koło 8:tak: i to koniec dobrych wiadomości, bo darła się od 1 do 4, ja już wymiękam fizycznie i psychicznie... do tego od rana jęczy okropnie i nic nie daje zrobić... jak odpadnie na drzemke postram sie więcej napisać i odpisać, a teraz zmykam:dry:

Do góry