reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczeta!:-)
Kasiau-gratuluje Ci przespanej nocki,ladnie wyuczylas Ole;-)
Ewunia-no to czekamy na foty z remonciku:-)

Dzis w nocy Maja czesto sie budzila,ale najczesciej M wstawal.O 5.30 byla juz wyspana,dal jej mleczko ze slomki i polozyl z powrotem spac-zasnela i spala do 9.30!:-)A my razem z nia:-)

reklama
Witajcie:-) Dziewczyny gdzie isę podziewacie. Czyżby wszystkie oglądaly Finał ME w piłce siatkowej czy Taniec z gwiazdami męczycie:-D;-)
My wybyliśmy z domku dopiero po 17 bo cały czas padało. Zrobiłąm sobie drzemkę, pograłam w karty z Kacprem. I tak dzionek zleciał:tak::tak:
Dzieki Kochane za troskę. Już lepiej się czuję, ale bez tabletek sie nie obeszło

Majeczko to pospaliście sobie. Fajnie czasami tak trzeba:-D:-D:-D

Joasiek czekam na fotki:tak::tak: Mam nadzieję że głowka nie boli

Ewa pochwal sie koniecznie malarskim dziełem:tak::tak:

Joasiek, fajnie, że imprezka udana.:tak:
Asiowo, sliczny brzusio. A co do urodzin i rocznicy, to ja bym zrobiła specjalną kolację.:-)
Marlenko, zadroszcze plazy. :-)

YES YES YES Jestesmy mistrzami :-D

Hello babeczki :-)

Eeeee, strasznie mi przykro :-( nie mam zadnych fotek z imprezki... jakos nikt o tym nie myslal :baffled: Buuuu
Glowa juz nie boli i dzien dzis baaardzo przyjemny :tak: Maz chyba przez ta zazdrosc najpierw zrobil sniadanko, potem rosolek na obiad a na kolacje przywiozl kurczaczki z kfc bo sie zonce zachcialo :-D W miedzyczasie umyl plecki ;-) Chyba to postawilo mnie na nogi, bo popoludniem zrobilismy wielki maraton spacerowy :tak: Nawet zajrzelismy do arkad i nasza mala stala sie posiadaczka kolejnych bucikow :tak: Niestety dla m nic nie mozemy upolowac... i chyba biedaczek pojdzie w czarnych :sorry2: Teraz, po meczyku w wysmienitych humorkach, czekamy na "kosci" :tak:
Milych wieczorkow!

No witam moje drogie Panie milczki :-)
Weekendzik już się niestety skończył ale w miarę sie wyspałam- 6 godzin to chyba dobry wynik .
Miłego dzionka :-)

Witam dziewczyny:-)
wstalysmy okolo 7,jestem wyspana,Marysia oglada bajeczki,ja juz wstawilam pranko,pomylam podlogi,lazienke,koncze kawusie i zaraz pomysle o sniadanku

Milego dnia:-):tak:

Witacjcie:tak: Ja już ogarnęłam chałupkę podłogi pozmywałam. Teraz kawka i obowiązkowo BB. Później wezmę sie za porządki u chłopców i na jakis spacerek trzeba wyskoczć. słoneczko świeci więc nie ma co w domku siedzieć.
Miłego dnia
\

Witajcie dziołchy!

Ja już w robocie, mam chwilę spokoju więc mogę z Wami chwilkę posiedzieć.
Bart mi coś katarkuje, więc w nocy często się budzi, już pwooli nie mam siły do tego nocnego wstawania, a kiedyś tak ładnie spał- całą noc- to były czasy!

Ł właśnie zawiózł Barta do żłobka, no i tak dzień mija...

Fajnie że możecie wstać, na spokojnie posprzątać w domku, wyjść na spacer z dzieckiem, już mi się tęskni za tym :sorry2::-)
tak źle i tak nie dobrze- nie dogodzisz kobiecie :rofl2:

reklama
Do góry