reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A moja Ola jeszcze łazi
Spała podobno w dzień 3 godziny to nic dziwnego.
Puściłam sobie latino a ona wstała w wannie i zaczęła tańczyć.
Komicznie to wyglądało

reklama
ello ello babiniec!
No ruszamy paluszkami i piszemy pościki:-D:-D:-D ja właśnie moją gadzinę położyłam, stary mój wybył :sorry::sorry:a ja wpadłam się zameldować i sprawdzić co się dzieje:-D:-D jakoż że cisza ogólna zapanowała na forum postanowiłam zniknąć na chwilkę w łazięce i wrócić do was so fresh and so clean:-D:-D

Ostatnia edycja:
No , widzę , że poprawa listy obecności.
Joasiek to musiało fajnie wyglądać - nasze pociechy jeszcze nie jednym nas rozbawią i zadziwią
Ula a jeszcze today :-D:-Dno fresh

ja tylko na chwilkę, m męczy Dobrusię z kaszką, zaraz kompanko i spanko ;-) przed chwila od teściów wróciliśmy. Potem mnie pewnie już nie będzie :sorry: a jutro popołudniu drugie spotkanko klasowe z liceum, az doczekać sie nie mogę :cool2:

ło matko jaką syrene to moje dziecko włączyło,:eek: po kim ona ma ten głos:confused::confused:

dobra szybko i sprawnie i już jestem!

Martuś fajnie że macie takie spotkania , ja swoich ludzi z liceum w miare wszytkich razem widziałam ostatnio jakieś 5 lat temu:dry: i się nie zapowiada na kolejne spotkanie, za dużo z nich za granicą mieszka.....

Witam Wieczorowa pora
Moja Nadioza jeszcze nie spi, dam jej jeszcze kaszke i lulu... teraz tatus ja myje...
Glowa mnie boli i spac mi sie chce, kurde ostatnio ciagle spac mi sie chce...:sorry:

reklama
Do góry