reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
no ladnie jak ja w koncu poloze mojego rozrabiake spac to juz tu nikogo nie ma:no2::-p
a moj bruno ma faze "dzikuska" owszem usmiecha sie do wszystkich pan wokolo (panow niekoniecznie) ale niech tylko ktos sprobuje wyciagnac do niego rece:-D

reklama
Wilmek,obecna:-p

moja Marysia tak jak Bruno,smieje sie do wszystkich,nawet czasem sama zaczepia,ale jak juz ktos zwroci na nia uwage,chce zagadac,zaraz robi swoja minke i w placz:-D

Bylismy na plazy,ale fajnie i zimno:-pnawet sporo ludzi sie kapalo,ale w piankach:tak:

Marlenko fajnie masz z ta plaza blisko ja z godzinke musze dojechac...a pogoda ostatnio antyplazowa i nie zapowiada sie na zmiany a mialo byc lato 30lecia:wściekła/y:

Witam:-)

Nocka ok,Marysia ze 2 razy wstala na smoczka,obudzila sie 5.30:sorry2:a wczoraj dosyc pozno poszla spac,bo jak wiecie pojechalismy na plaze,bylo wietrznie wiec siedzielismy w samochodzie i patrzylismy jak inni korzystaja:rolleyes2:Marynia skikala po samochodzie az do 20.30,w drodze powrotnej zasnela,ja wlasnie pije kawe,a Marysia nudzi sie:rolleyes:

Wilmek u nas tez mialo byc gorace lato,jakiego dawno tutaj nie bylo,a tu niestety najgorsze jakie pamietam od szesciu lat...

Milego dzionka:-)

ps potem dodam filmik:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Maajka nie martw sie dużą głową! Bart też ma dużą, czapki to mu kupujemy na 2-latka. nawet od Agusi Bart dostał kapelusik bo na jej Kubackiego był za duży a na Barta jak znalazł! ;-) dziecko z wiekiem się ureguluje! Mój Ł ma łeb jak sklep i czapek na niego nie ma prawie, ale tez wysooooki jest :tak:

Marlenka- ptaszyno poranna- dzień dobry! Ale macie dobrze z tą plażą!!! A pogoda... u nas też nijaka... :sorry2:

Nocka u nas w miarę ok, teraz Bart się bawi, Ł wyleguje sie w łóżku, a ja kawa i bb :tak: dzisiaj na te wymrażanie, a pozniej nagroda dla mamy i kosmetyczka :-)

Darunia no tak to dzisiaj,a powiedz wiesz na czym bedzie polegalo to wymrazanie i czy jest bolesne???

Ja rozwiesilam pranko,bylam z psem i wyrzucic smieci,Marysia siedzi u mnie na kolankach i tak sobie wspolnie klikamy:blink:

i ja witam

No,a ja sie troche zamartwiam,bo dzis w przychodni byla zwazonai wymierzona i okazalo sie,ze od maja nie rosnie jej obwod glowki,ma caly czas 44cm,jest na 3 centylu:-(.Lekarka troche sie zmartwila,ale kazala przyjsc za miesiac jeszcze raz zmierzyc....A w necie jakos nic na ten temat nie moge wyszukac....
z tego co wiem, to niedobrze, jak główka rośnie za szybko (ponad 1cm miesięcznie). A Majeczka może ma mały przestój wzrostowy, a niedługo ruszy? Nie ma co sie na zapas martwić :tak:

piszecie co maluchy wyrabiaja w kościele... Dobrusia ostatnio miała bluzeczkę taką luźną to sobie ją na głowe podciągała i tak maszerowała po kościele :sorry2: no i na porządku dziennym jest, że mówi papa, macha i leci do drzwi :rofl2:

Witajcie!

Maajka nie martw sie dużą głową! Bart też ma dużą, czapki to mu kupujemy na 2-latka. nawet od Agusi Bart dostał kapelusik bo na jej Kubackiego był za duży a na Barta jak znalazł! ;-) dziecko z wiekiem się ureguluje! Mój Ł ma łeb jak sklep i czapek na niego nie ma prawie, ale tez wysooooki jest :tak:

Oja Cie... pomyłka... tzn. miało byc nie martw się małą główką, napewno sie wszystko ureguluje tak jak piszą dziewczyny...

Darunia no tak to dzisiaj,a powiedz wiesz na czym bedzie polegalo to wymrazanie i czy jest bolesne???

Wiesz co nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało... wiem że to nie przyjemne uczucie, mój Bart pewnie będzie się darł w niebogłosy, no ale trzeba pomóc dziciaczkowi... jak już wrócimy to oczywiście zdam relację...

Mata z Dobrusi to taka agentka że szok :-)

reklama
Dzien dobry :-)

Darunia - trzymam kciuki za Bartuta, zeby wszystko poszlo szybko i bezbolesnie :tak:
Maajka - nie martw sie na zapas, wszystko sie wyrowna :tak: a u nas nie mierza juz glowki :sorry2:
Mata - widze ze Dobrusia lubi wzbudzac zainteresowanie ;-) po kim to ma? :-D

My juz po sniadankach :tak: Ja dopijam kawusie, Ola chodzi wkolo i wirtualnie rozmawia przez tel ;-) straaasznie cos komus tlumaczy :-D Zastanawiam sie nad spacerkiem, bo potem na bank nie wyjde z mala - zapowiadali 34st :szok:, a znajac zycie odczuwalna bedzie jeszcze wyzsza :zawstydzona/y: Plan innych poki co brak...
Milego dzionka! :-)

Do góry