reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie, to ja dołączam z kawką :-) Ania cwaniara nie chciała zasnać i spał mały typek z nami ;-) ale spała do wpół do 9 bez pobudki. Juluś też. Zjadła śniadanko i ogląda baje. A maluszek leży tu koło mnie i drzemie.

Mejdia, ale kicha z tym instruktorem :-( ja też za dobrze nie jeździłąm, tylko, jak przyszedł czas na wewnętrzny to miałam wszystko zaliczone, bo chcieli się mnie jak najszybciej pozbyć :rofl2: ale ja nie potrafiłam i 7 razy zdawałam ;-);-)

Marlenka, pijemy kawunię? tralalalala ;-)

udanego dzionka, u mnie piekne słoneczko :-D

reklama
to i ja sobie zrobie kawusie;-)
Zastanawiam sie gdzie jest Ula......lalallalalaa...;-)
Ula może jakieś zamówienie robi ;-)

Mata to wygląda na 3 dniówke. U nas 3 dniówka trwała 5 dni i wysypało małego.
ja sie łudzę, że jak to trzydniówka, to juz jutro mała wysypie :zawstydzona/y:
Widzę, że Domis też w nocy świruje... u nas Dobrusia budzi sie juz o 2, potem o 4, 6 i po 7 wstaje (nie licząc pobudek na smoka do północy jak nie spię), teraz budzi się co chwilę, ale to przez tepmkę...

Marta mój to przechodzi sam siebie. Spał niedawno od 19 do 7 rano, całą noc . Od 3 tygoni zasypia o 7 budzi sie na jedzenie o 1, ale płacze juz ok 22, jak sie kłade spać. Więc go brałam do łózka i trzeba było go jeszcze bujać lub trzymać na brzuszku. Potem ok 4-5 znowu jedzonko i pobudka na dobre o 5

Ostatnia edycja:
Uszanowanko :-)

Ja tez zaraz dolacze do Was z kawka nr 2 ;-) Moze jak lykne kawke to mi sie polepszy, bo pierwszej nie poczulam :zawstydzona/y: Nocka beznadziejna, Ola popłakiwała a ja spac juz od 5 nie moglam przez @ :dry: no i dziecko po 6 juz na nogach bylo... I tak siedze i cierpie... Nawet jak zazwyczaj na spacer nie wyszlam z mala rano :-( Moze popoludniem bedzie lepiej... Moj m wraca dzis bardzo pozno, wiec nawet chyba obiadu nie wstawie.. ja tam jakas salatke wciagne, a dla malej zupine ugotuje :zawstydzona/y: Chyba dzis dzien przeleze...

Mata - kiedy Ty sie wyspisz Kobieto? :sorry2:
Mejdia - nie tym razem, ale nastepnym z pewnoscia sie uda :tak: cale bb kciuki trzyma ;-)

Ewunia to raczej nic groźnego, bo tylko gorączka, jakichkolwiek objawów dodatkowyc brak, więc trzeba przeczekać...
Azile no proszę, urodzeni jednego dnia i charakterki te same ;-)
a ja chyba złoże podanie na podyplomowe studia polityka jednostek samorządu terytorialnego w zakresie finansów publicznych i rachunkowości:-) dość ciekawie się zapowiada, ciekawe czy będzie tylu chętnych żeby je otworzyli :sorry2:
Mata - kiedy Ty sie wyspisz Kobieto? :sorry2:
ehh chyba w grobie:dry:

współczuję @, oby szybko przestala dokuczać, a Olcia była dziś grzecza :tak:

Ewunia-tralalalallalala;-)kiedy lecisz do Agi:-D

Mata dla mnie tez fajnie brzmi nazwa tego kierunku,ale nie orientuje sie co bedziesz potem robila,jaka praca???

reklama
Do góry