reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja dla chlopczyka mam Wojtus i chyba tak zosytanie dla dziewczynki nie wiem jeszcze Na razie sa 2 opcje Marcelina albo Michalina.. noa le to takie nie pewne. W nastepnym tyg ide na usg to sie okaze co we mnie siedzi i wtedy bedziemy myslec nad imienim.

reklama
mi na ostatniej wizycie zlecił 50g. glukozy - zrobię to gdzieś za 2 tygodnie ponieważ następna wizyta 07 marca.
Mata;
super avatarek :-)

Agusia;
Bardzo ładnie wyglądacie na zdjęciu :-)
magdziarka;
a może to jakiś rota wirus? Właśnie te wirusiska atakują jesienią i zimą... Chociaż lepiej zrobić badanka....
Ja już 3 dzień zimuję w domu z tym katarem... wydaje mi się,żę jest gorzej :-( w nocy strasznie się pocę ale nie mam gorączki i gardło mnie nie boli... Za chwilę przyjedzie do mnie lekarka i mnie zbada. Nie będę przecież jechała do przychodni aby jeszcze się doprawić :-(

Ja tez mam jutro wizyte
Zdecydowalismy sie ze idziemy wszyscy - pocztakowo mialam isc tylko ze starsza coreczka - ona jest bardzo zainteresowana Usg i Olga:tak: Ale co tam - pojdziemy z obiema dziewczynkami - we czworke:tak:

Martusia;
Myślę, żę nie ma powodów do zmartwień :-)
W książce ,,w oczekiwaniu na Dziecko'' czytałam, że Dzidzia tak jak każdy człowiek ma swoje gorsze i lepsze dni - tzn. gdy jest bardzo ruchliwe i, gdy jest spokojne :-)
Poza tym jak dużo chodzisz, to je kołyszesz do snu.
Moja Dzidzia należy raczej do tych spokojniejszych i już staram się nie nakręcać. Chociaż nieraz jak kopnie :-D to lepiej nie mówić :-D
Kiedyś Joaś pisała, że jedno z jej Dzieci bardzo mało się ruszało chociaż inne były ruchliwe - i proszę, wszystko było ok :-)

Ja staram się nie nakręcać ;-) poza tym moja kuzynka tak rzadko i słabo czuła ruchy, że nawet ich nie liczyła! podobnie moja teściowa :tak: Ale to, że nie czuły mocnych i częstych ruchów nie oznacza, że urodziły grzeczne dzieci, tylko prawdziwe ruchliwe diabełki i to mnie dziwi :baffled:

Miesiąc temu też byłam na wizycie z rodzinką . Bardzo mi sie podobało bo uważam, że dzięki takim chwilom tworzą się więzy rodzinne...

reklama
Do góry