reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Zmieniając temat kręgosłupów to u mojej mamy była dziś wizyta męza babci u mojej babci , no i m mamy - tak więc odkręcając moją zakręconą opowieść babcie i prababcie się dziś spotkały , fajnie było , wycałowały się a Ola prawie całą ich wizytę przespała

Ja w maskach na wloskach siedze 1h codziennie,po tym przedluzaniu i rozjasnianiu musze koniecznie je nawilzyc:tak:
Kregoslup:cool2:mmmhhhmmmm,mam dyskopatie,skolioze,zwezenie dwoch kregow,rwe kulszowa,lecze sie od 16 roku zycia,tez mi proponowali operacje,ale ja podziekowalam,poczekam jeszcze...

Darunia na co jest bellisa???na wloski???

ja dziennie lykam kilka tabsow,magnez+vit B6,Zelazo,rutinoscorbin(na naczynka)do tego chrom organiczny i linea:sorry2:tralallala,jak sie nie odchudzam dochadza witaminy w pelnym skladzie,capivit

A ja mam taki chory kręgosłup, ze siedzenie mnie męczy, teraz to mnie tak bolą plecy ze az palce mi dretwieją - moja tesciowa jest po operacji kręgosłupa ( miala wypadek) miala operację w Grecji, jest zadowolona z niej i prosta jak drut.....
ale tez kwalifikuje sie do operacji ale boję sie...

A ja sie żegnam moje drogie z Wami
Wlasnie wrócił męż z Nadinką - no to dziewczyna zaraz mi padnie :-)
Trzymajcie sie Babska kochane
Dobrej i Spokojnej Nocki - życzy Wam Liluszka

reklama
niunia kimie a ja wstawiam obiecane fotki mojej "kolekcji" wszystko na raz się nie zmieściło ;-) ach trochę wstyd że tło nie bardzo bo to strych nasz obskurny za tło robi:zawstydzona/y::sorry2:to są chyba wszystkie
DSC00903 [1280x768].jpgDSC00904 [1280x768].jpg
DSC00905 [1280x768].jpgDSC00906 [1280x768].jpgDSC00907 [1280x768].jpg

Do góry