reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Zmieniając temat kręgosłupów to u mojej mamy była dziś wizyta męza babci u mojej babci , no i m mamy - tak więc odkręcając moją zakręconą opowieść babcie i prababcie się dziś spotkały , fajnie było , wycałowały się a Ola prawie całą ich wizytę przespała

Ja w maskach na wloskach siedze 1h codziennie,po tym przedluzaniu i rozjasnianiu musze koniecznie je nawilzyc:tak:
Kregoslup:cool2:mmmhhhmmmm,mam dyskopatie,skolioze,zwezenie dwoch kregow,rwe kulszowa,lecze sie od 16 roku zycia,tez mi proponowali operacje,ale ja podziekowalam,poczekam jeszcze...

Darunia na co jest bellisa???na wloski???

ja dziennie lykam kilka tabsow,magnez+vit B6,Zelazo,rutinoscorbin(na naczynka)do tego chrom organiczny i linea:sorry2:tralallala,jak sie nie odchudzam dochadza witaminy w pelnym skladzie,capivit

A ja mam taki chory kręgosłup, ze siedzenie mnie męczy, teraz to mnie tak bolą plecy ze az palce mi dretwieją - moja tesciowa jest po operacji kręgosłupa ( miala wypadek) miala operację w Grecji, jest zadowolona z niej i prosta jak drut.....
ale tez kwalifikuje sie do operacji ale boję sie...

A ja sie żegnam moje drogie z Wami
Wlasnie wrócił męż z Nadinką - no to dziewczyna zaraz mi padnie :-)
Trzymajcie sie Babska kochane
Dobrej i Spokojnej Nocki - życzy Wam Liluszka

reklama
niunia kimie a ja wstawiam obiecane fotki mojej "kolekcji" wszystko na raz się nie zmieściło ;-) ach trochę wstyd że tło nie bardzo bo to strych nasz obskurny za tło robi:zawstydzona/y::sorry2:to są chyba wszystkie
DSC00903 [1280x768].jpgDSC00904 [1280x768].jpg
DSC00905 [1280x768].jpgDSC00906 [1280x768].jpgDSC00907 [1280x768].jpg

Do góry