reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Zmieniając temat kręgosłupów to u mojej mamy była dziś wizyta męza babci u mojej babci , no i m mamy - tak więc odkręcając moją zakręconą opowieść babcie i prababcie się dziś spotkały , fajnie było , wycałowały się a Ola prawie całą ich wizytę przespała
marlena nad
:)
Ja w maskach na wloskach siedze 1h codziennie,po tym przedluzaniu i rozjasnianiu musze koniecznie je nawilzyc
Kregoslupmmmhhhmmmm,mam dyskopatie,skolioze,zwezenie dwoch kregow,rwe kulszowa,lecze sie od 16 roku zycia,tez mi proponowali operacje,ale ja podziekowalam,poczekam jeszcze...
Darunia na co jest bellisa???na wloski???
ja dziennie lykam kilka tabsow,magnez+vit B6,Zelazo,rutinoscorbin(na naczynka)do tego chrom organiczny i lineatralallala,jak sie nie odchudzam dochadza witaminy w pelnym skladzie,capivit
Kregoslupmmmhhhmmmm,mam dyskopatie,skolioze,zwezenie dwoch kregow,rwe kulszowa,lecze sie od 16 roku zycia,tez mi proponowali operacje,ale ja podziekowalam,poczekam jeszcze...
Darunia na co jest bellisa???na wloski???
ja dziennie lykam kilka tabsow,magnez+vit B6,Zelazo,rutinoscorbin(na naczynka)do tego chrom organiczny i lineatralallala,jak sie nie odchudzam dochadza witaminy w pelnym skladzie,capivit
A ja mam taki chory kręgosłup, ze siedzenie mnie męczy, teraz to mnie tak bolą plecy ze az palce mi dretwieją - moja tesciowa jest po operacji kręgosłupa ( miala wypadek) miala operację w Grecji, jest zadowolona z niej i prosta jak drut.....
ale tez kwalifikuje sie do operacji ale boję sie...
ale tez kwalifikuje sie do operacji ale boję sie...
marlena nad
:)
Ja wogole jestem rasowa,a lekomanka jak Tralalala;-)ale Ty Marlenko to rasowa lekomanka jesteś hahaha ...
Magnez tez jest dobry szczegolnie jak sie pije kawke;-)
Kasiu fajne odwiedzinki,szkoda tylko,ze Olenka przespala wizytacje
reklama
Podziel się: