reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam my wróciliśmy z wycieczki Mikołaj od 20 minut śpi jak zabity i ja kładę się spac bo padnięta jestem do jutra kochane kobitki :tak:

Witajcie kobitki:-) Powróciłam do Was w końcu:-D:-D Goście wyjechali i mogłam nadrobić zaaległości na BB. Pomimo, że Was podczytywałąm przerobiłam lekturkę jeszcze raz. W standardzie zapominam co i komu odpisać. Ale coś mi tam w mojej makówce zostało.

Daruuunia ogromniaste gratulacje dla Barta:tak::tak::tak: Teraz tylko patrzeć jak zacznie biegać na całego:-D:-D:-D

Ewunia jak czytam jak Ania pięknie spi Ci w nocy to normalnie w szoku jestem:tak::tak: Napewno jest Ci ciężko z dwoma małymi dzieciaczkami, ale dobrze, że w nocy mozesz sobie pospać

Marlenko, Głuszku Mata i nie wiem kto tam jeszcze :-pnie martwcie się kilogramami. Grunt to zaakceptować siebie takim jakim się jest. Nie mozna robić nic na siłę tak mi się wydaje bynajmnie. Ale skoro chcecie być na dietkach to ja szczerze trzymam za Was kciuki. Mi by sie jedynie przydało chyba trochę poćwiczyć. Ale ja to leń jestem. :-D:-D:-D
A tak w ogóle Marlenko nie wiem dlaczego, ale dawało mi się że TY to wyższa lasencja jesteś:tak::tak::tak:

Agusiu, niby dają pospać, a wstaję rano i cały dzień przypominam zombie i nie nadaję się zbytnio do życia... te upały i Julkowe zęby mnie dobijają :-(

BABY!!!!! Wy płączecie, że ważycie 60 parę kilo... ja ważę 94 i mam tyle od czasu powrotu ze szpitala z Anią. Wiem, że 80 jest dla mnie nieosiągalne mimo mojego wieku i musze się z tym pogodzić, choć ciężko...

Marlenko[/B] nie wiem dlaczego, ale dawało mi się że TY to wyższa lasencja jesteś:tak::tak::tak:
ojojoj,Agusia ja kruciak jestem:tak:

BABY!!!!! Wy płączecie, że ważycie 60 parę kilo... ja ważę 94 i mam tyle od czasu powrotu ze szpitala z Anią. Wiem, że 80 jest dla mnie nieosiągalne mimo mojego wieku i musze się z tym pogodzić, choć ciężko...

Ewunia,kochana dasz rade osiagnac swoja wage,potrzeba tyko czasu:tak:

Ewunia moja siostra wazy normlanie jakies 75 kg. Przed zajsciem w ciaze miała operacje i przytyla po niej do 83 kg. Potem zaszla w ciaze i przytyła 30 kg jak szla do porodu miala 113!!!! Po urodzeniu małego ważyla jakies 98-99 kg. Jakies dwa tygodnie po porodzie jak zeszla woda i obrzeki. A teraz młody ma prawie 4 miesiace i Magda wazy 86 kg. schudł w 3 miesiace ponad 10 kg. Szok nie? Ona nie je słodyczy, pije tylko mineralna, je ciemny chleb nie je chleba na noc. I karmi. Wiec wszystko jest mozliwe. Za chwile bedzie chudsza ode mnie....:baffled:

Hello:-) Melduję się u Was:tak::tak: Pospałam z dzieciaczkami prawie do 9:szok::szok::szok: Wyspałam się za wzystkie czasy. Teraz Kubacki leży w łóżeczku, Kacper ogląda bajjki a ja na BB. Lecę zaraz zrobić kawusię:-). Miłego dnia

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fajnie, że już coś się dzieje na bb :-)

U nas nocka kiepska, Bart budził się milion razy, ja już sama nie wiem dlaczego....
Już byliśmy na akupach z Bartutkiem, Ł w pracy od 5, zaraz może Bart się zlituje i pojdzie spac ;-) Teraz ma zabawkę i chodzi przy drzwiach- puscic się dzisiaj boi :baffled: kurczę... zaraz to on sobie palce przytrzaśnie jak tak bedzie zamykał i otwiera te drzwi...:dry: muszę go pilnowac... ;-)

Miłego dzionka!

reklama
Do góry