reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane, wczoraj milczałam, bo byłam bardzo padnięta... postanowiłam że wykąpię się i małe i położę się spać. Bardzo bolała mnie głowa i w ogóle byłam nie do zycia... małe na szczęście dały pospać spały obie od 22 do 8.20. Ale wyspać się wyspałam ale głupi łeb mnie wciąż boli :szok: nie wiem co jest grane już trzy dni męczę się z bólem :-(

u nas dzisiaj zapowiadają 33 st :szok: wczoraj było 28 i szło zdechnąć :angry:

Julka marudzi, zaraz ją ustrzelę chyba... Anusia sobi smacznie śpi ;-) korzysta, jak nie są obie w pokoju, bo to starsze diablę ją by zaraz obudziło. Niech te zębiska wyłażą bo mam jej już dość jak jest taka nieznośna...

udanego dnia babeczki :-D

reklama
A cholera wie od czego, ja tam migren nie mam... zwalam to na przemęczenie, bo nawet tyle snu co dziś nie pomogło :-( ciśnieniowcem tteż nie jestem... Marlenka, jak głupi mój łeb to boli ;-)

Helllo! Niezłe pustki... jak w niedziele :-p

My jesteśmy u teściów, Bart dzisiaj pluskał się w baseniku bo taaaki skwar :baffled:
Ja mam coś podniesione ciśnienie pewnie @ się zbliża... a w ogóle to jakaś jestem wymemlona... :dry:

Daruniu, ja jestem... ale Ty zniknęłaś ;-) ło matko :-D zejdzie trochę słońce i idziemy na dwór, mała się wybawi na placu zabaw, to sobie chociaż pośpi...

Wróciliśmy :-)

Jestem na moment ;-) Wlasnie wrocilismy z chrzcin, znow sobie pofolgowalam i kg do przodu - zatem mam jak Wy dziewczyny ;-) Zaraz zabieram sie za przepakowywanie i wybywamy jutro z Ola na tydzien do rodzicow :-) :-) :-) Nadgonilam czytanie ale nie uda mi sie wszystkim odpisac :zawstydzona/y: Juz sie boje co bedzie za tydzien :-p Postaram sie podczytywac, jak bedzie okazja :tak:
I buuu, nie uda nam sie z Wilmek spotkac tym razem... :-( :-( :-(

Milej leniwej niedzieli i pogodnych kolejnych dni :tak:

Ostatnia edycja:
Joasiek fajnie,ze jedziesz do rodzicow:tak:
no i szkoda,ze nie uda Wam sie spatkac z Wilmek

Marysia zasypia,ja pomylam podlogi i wstawilam pranko

Milego wieczorku:-)

Hej Ho!

My już w domku, Bart załapał kilka kroczków i non stop się puszcza i leci to do mnie to do taty, ale ma frajdę!!! Ale my jak się cieszymy!!!!

Wilmek udanego wypoczynku! ;-)
Marlenka widzę że praca wre u Ciebie ;-) ja wszystko wrzuciłam do pralki ale jutro z rana już nastawię;-)
Ewunia podziwiam Cię z tymi dwoma bąblami małymi :tak:

EJJJ a co z resztą? Mata, Agusia i cała załogo gdzie Wyyy? ;-)

reklama
Witam
Dzionek minął spokojnie ale poza domem :-)bylismy na wsi u rodziny, dzieciaki poszalały. Nadia juz spi a Fabianka zaraz do łózka "wyrzucę" hehe. U nas dzisiaj było upalnie ale zaczyna blyskać i pewnie bedzie burzaa:sorry2:

Życzę Spokojnej Nocki

Do góry