reklama
marlena nad
:)
Magdalenko torcik pyyycha;-)zaraz skosztuje drina;-)
Marysia juz wykapana,pije mleczko,a ja na chwilke wskoczylam na bb
Marysia juz wykapana,pije mleczko,a ja na chwilke wskoczylam na bb
J
Jola244
Gość
ale impreza na całego
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
To i ja się dołączam do impezki :-)
Ale zaraz muszę isc kąpac Barta, bo znów sami zostaliśmy, Ł poszedł do roboty...
Na basenie byliśmy... było super, na zjeżdżali zjezdzałam non stop az tipsa sobi złamałam... hahah na szczęscie szwagierka mi je robiła bo zrobiła sobie kurs i bez problemu mi go dorobiła ;-) ona się cieszy bo ja jej robie za modelkę, a ona sobie cwiczy :-)
Ale zaraz muszę isc kąpac Barta, bo znów sami zostaliśmy, Ł poszedł do roboty...
Na basenie byliśmy... było super, na zjeżdżali zjezdzałam non stop az tipsa sobi złamałam... hahah na szczęscie szwagierka mi je robiła bo zrobiła sobie kurs i bez problemu mi go dorobiła ;-) ona się cieszy bo ja jej robie za modelkę, a ona sobie cwiczy :-)
marlena nad
Darunia szkoda,ze tak daleko od siebie mieszkamy bo ja pewnie tym sie pisala na bycie modelka nr2
powiedz nie przeszadzaja ci tipsy przy Bartusiu?????
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Darunia szkoda,ze tak daleko od siebie mieszkamy bo ja pewnie tym sie pisala na bycie modelka nr2
Nie ma sprawy- przeprowadzaj się!
A tipsy mi nie przeszkadazają przy Bartku, daje radę, zazwyczaj swoje mam długie... jedyny problem to browara puszkowego nie mogę otworzyc :-);-)
marlena nad
Darunia,ale mi przypomnialasja jak kiedys mialam typsy to tez nie moglam pifffka otworzyc,ehhh...
szwagierka robi jakies konkretne wzorki???
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Darunia,ale mi przypomnialasja jak kiedys mialam typsy to tez nie moglam pifffka otworzyc,ehhh...
Ona ma to coś w rękach (jak nasza Mata) że to co chcesz to zrobi... ja chciałam teraz frencza z różowym brokatem ale już mi się znudził... muszę pomyślec nad czym innym ;-)
marlena nad
ale masz fajnie,ja tez lubie frencza,a jak mialam ostatnio tipsy to byly przezroczyste z rozowym brokatem na koncach i zielonym cienkim paskiem:-)
wlasnie sie wazylam -1kglalalala
wlasnie sie wazylam -1kglalalala
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Marlenka gratulacje!
Ja lecę już do swojego pokoju, Bart zasnął więc uciekam!
Spokojnej nocy!;-)
Ja lecę już do swojego pokoju, Bart zasnął więc uciekam!
Spokojnej nocy!;-)
Podziel się: