reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
oj bój się...wrrrrr ja to swoją mam chęć udusić... nie dość ze marudzi, to wreszczy przeraźliwie bez powodu jak dziecko autystyczne...

reklama
Ewunia znając życie to tak da w kość że odechce się i spanie itd :blink:
a jeszcze Mikołaj uwielbia panikować jak jego mamusia :tak:wiec już czuje jak bedzie:-D

A skąd wiesz jak będzie, a własnie może przejść to w miarę spokojnie, choć z tego co wiem 4 najbardziej bolą przy ząbkowaniu :-(

dollCompleanno.gif

Wszystkiego najlepszego dla Magdalenki i Joli z okazji urodzin,milego dnia dziewczynki:tak::-)

Wstalysmy przed 7,Marysia juz zjadla kasze,a ja popijam kawe,zaraz chyba sie wezme za prasowanie,musze bo juz mi sie sporo nazbieralo,wczoraj posprzatalam cale mieszkanko,wiec dzisiaj mam luzik

Milego dzionka(dodam,ze u mnie znowu leje)jak Magdziarka napisala,ze u niej pogoda cudna to mi sie przypomnialo,ze przeciez to lato,mi sie wydaje,ze juz jesien

Dzien Dobry
Na wstępie Najlepszego dla Magdy o Joli .

Moja Nadia dzisiaj ma imieninki z tej okazji jedziemy popołudniu na "lody" hihi
Wczoraj z mezem skoczylismy do Łodzi na małe zakupki, rozglądamy sie za takim namiotem na plaże i jakimś materacem dla dzieci...
Kupilam sobie dwie koszulki, chcialam kupić tusz do rzęs ale cholercik w koncu nie wiedzialam jaki i wycofałam sie z zakupem...
Marlenko to wskakuj w samolot i do Polski przylatuj tutaj nie poczujesz jesieni( narazie ) hehe

Kawa???

reklama
Witam i ja po paskudnej nocce, maruda od 1 do 5 usnąć dłużej jak na kilkanaście min nie umiała :baffled:

Jolu, Magda wszystkiego najjjjjjjjj kobitki :-)
tak piszecie o tych czwórkach że aż się boję :baffled::baffled::baffled: co u mnie bedzie :szok:
Jolu nie panikuj zawczasu, u mojej marudki 4 wylazły w miarę spokojnie nie zauważyłam po prostu, żeby jakoś więcej marudziła, tylko tak normalnie ;-)

Do góry