reklama
J
Jola244
Gość
ło matko a tak sie przyzwyczaiłam do przespanych nocek :-(
J
Jola244
Gość
Ewunia znając życie to tak da w kość że odechce się i spanie itd
a jeszcze Mikołaj uwielbia panikować jak jego mamusia wiec już czuje jak bedzie
a jeszcze Mikołaj uwielbia panikować jak jego mamusia wiec już czuje jak bedzie
J
Jola244
Gość
spadam spać spokojnych nocek życzę
marlena nad
:)
Wszystkiego najlepszego dla Magdalenki i Joli z okazji urodzin,milego dnia dziewczynki:-)
Wstalysmy przed 7,Marysia juz zjadla kasze,a ja popijam kawe,zaraz chyba sie wezme za prasowanie,musze bo juz mi sie sporo nazbieralo,wczoraj posprzatalam cale mieszkanko,wiec dzisiaj mam luzik
Milego dzionka(dodam,ze u mnie znowu leje)jak Magdziarka napisala,ze u niej pogoda cudna to mi sie przypomnialo,ze przeciez to lato,mi sie wydaje,ze juz jesien
Dzien Dobry
Na wstępie Najlepszego dla Magdy o Joli .
Moja Nadia dzisiaj ma imieninki z tej okazji jedziemy popołudniu na "lody" hihi
Wczoraj z mezem skoczylismy do Łodzi na małe zakupki, rozglądamy sie za takim namiotem na plaże i jakimś materacem dla dzieci...
Kupilam sobie dwie koszulki, chcialam kupić tusz do rzęs ale cholercik w koncu nie wiedzialam jaki i wycofałam sie z zakupem...
Marlenko to wskakuj w samolot i do Polski przylatuj tutaj nie poczujesz jesieni( narazie ) hehe
Kawa???
Na wstępie Najlepszego dla Magdy o Joli .
Moja Nadia dzisiaj ma imieninki z tej okazji jedziemy popołudniu na "lody" hihi
Wczoraj z mezem skoczylismy do Łodzi na małe zakupki, rozglądamy sie za takim namiotem na plaże i jakimś materacem dla dzieci...
Kupilam sobie dwie koszulki, chcialam kupić tusz do rzęs ale cholercik w koncu nie wiedzialam jaki i wycofałam sie z zakupem...
Marlenko to wskakuj w samolot i do Polski przylatuj tutaj nie poczujesz jesieni( narazie ) hehe
Kawa???
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam i ja po paskudnej nocce, maruda od 1 do 5 usnąć dłużej jak na kilkanaście min nie umiała
Jolu, Magda wszystkiego najjjjjjjjj kobitki :-)
Jolu, Magda wszystkiego najjjjjjjjj kobitki :-)
Jolu nie panikuj zawczasu, u mojej marudki 4 wylazły w miarę spokojnie nie zauważyłam po prostu, żeby jakoś więcej marudziła, tylko tak normalnie ;-)tak piszecie o tych czwórkach że aż się boję co u mnie bedzie
Podziel się: