reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobra dobra, między Krakowem i stolicą są moje Kielce, to jeszcze ja się doczepię do pielgrzymki hehehehe :-)

Marlenka, życzę poprawy pogody :tak:

Martusiu, moze nie będzie tak źle z Dobrusią :-D już coraz ąłdniej śpi to może dzielnie zniesie podróż.

Basiu, gratulacje!!! wierzyłyśmy, że Ci się uda! super!!!

Darunia, luzik kochana, złość piękności szkodzi ;-)

u nas noc przespana elegancko ;-) Julka w dzień spała 3 h , już po obiadku i chyba wyjdziemy na spacerek... a mnie łeb boli że mi zaraz rozwali chyba... Jeszcze Julka nauczyła się wrzeszczeć i robi to tak przeraźliwie że coś strasznego i nie wiem dlaczego tak robi. Po prostu siedzi czy coś i wrzeszczy wniebogłosy!!!

reklama
Jaki tu spokój lallaallaala :-)

Mój syn już wykąpany, leży w łóżeczku, a ja wyrodna matka stukam w klawiaturę... mam nadzieje że zaraz uśnie, a ja może wypije sobie browarka, który z wczoraj został i tak leży chłodniutki w lodówce i prosi się o wypicie... mam nadzieje że w nałóg nie wpadnę jak już sama pije :-p;-):-)

A co u Was drogie Panie?:confused:

witam:tak:

U nas ciągły bieg:-p:tak:
Dzis zamówilismy drzwi, oj nie miałam pojecia jakies wybrac:zawstydzona/y: ale w koncu sie udało i zas kupa kasy poszło:zawstydzona/y:

A rano zas usciskałam kibelek:zawstydzona/y: w zasadzie umywalke bo wc zajał P.:-( masakra... to juz prawie 5 miesiac, normalnie opadam z sił!

P. dzis wział urlop, zeby w koncu troszke z nami pobyc, bo nie było od rana do nocy:zawstydzona/y:no i wybralismy sie do zoo:tak: Było cudnie, mój brat z dziewczyna i jej synem pojechał z nami... taki super rodzinny dzien, jak mi tego brakowało:tak:

Aaaa wiecie jaki miałam dzis sen:-D w srodku nocy sie zaczełam smiac...
Poleciałam do mojej ginki na wizyte i usg mi nie chciała zrobic, wiec sie wypiełam, podziekowałam i poszłam do innego:-)Okazalo sie, ze go nie ma, ale usg robi jego zona... wiec ładnie super ogladamy maluszka i nagle widzi jakiś ogon...:szok: Okazuje się, ze maluszek nie jest jeden i to blizniaki:-D A ja załamana... jak sobie poradze z 3 maluchow... i wtedy sie obudziłam... widac jakie mam lęki:-D

Jutro postaram sie was nadrobic, jak mi moje maluszki pozwolą:tak:

Asiowo :-D mnie ostatnio szwagierka pocieszyła jak czekałam na @, że jestem w ciąży z bliźniakami i to takimi samymi rozbójnikami jak Dobrusia :baffled:

moja mała właśnie sie kąpie z tatusiem i niedługo spanko, ale aż się boję, bo dziś tatus na spacerze zgubił małej koszulke do spania :angry::angry::angry: normalnie nie wiem jak można zgubic dużą białą koszulke w rozmiarze XXL :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieję, że mała i bez niej będzie spała, bo jak nie, to chyba go zjadę od góry do dołu, na razie sie wstrzymuję :dry:

i tak ogólnie zdołowana jestem, bo ze studiów chyba nici, pracy jakiejkolwiek brak, a z kaską coraz gorzej :-(

no i jeszcze zdało by się o Majeczke i Marlenkę :-D:-D:-D

fju,fju,fju,ale super-duper,zapraszam oczywiscie:tak::-)

Marysia zasnela,bardzo plakala przed snem,chyba zabek jej idzie jak sie nie myle dolna 4:tak:dzionek raczej w domku,posprzatalam,zrobilam obiadek,teraz odpoczywam

Basiu gatuluje wygranej sprawy:tak:
Asiu mam nadzieje,ze nudnaosci w koncu ustapia:tak:
Mejdia udanego weekendu

Mata dobrze że głowy nie zgubił ;-) u mnie S wszystko gubi i spóznia sie wszędzie kiedyś się smiałam że na własny ślub się spóźni i tak było 15 minut .
Asiu mi z Mikołajem mdłości minęły w połowie 5 miesiąca :baffled:

Jaki tu spokój lallaallaala :-)

Mój syn już wykąpany, leży w łóżeczku, a ja wyrodna matka stukam w klawiaturę... mam nadzieje że zaraz uśnie, a ja może wypije sobie browarka, który z wczoraj został i tak leży chłodniutki w lodówce i prosi się o wypicie... mam nadzieje że w nałóg nie wpadnę jak już sama pije :-p;-):-)

A co u Was drogie Panie?:confused:

Daruniaaaaaa!!!! świntucho!!! ja też chcę ;-) kieydś piłam to karmi ale franca była tak niedobra że wywaliłam do kosza bleeeee

Asiowo, życzę Ci szybkiego powrotu do formy!!! oby mdłości szybko minęły!!!:tak:

ale sny macie czadowe... ło matko jeszcze dwie Julki? chyba bym się pocieła ;-)

Marlenka, witaj w klubie marudząco - płaczących ząbkujących córek :baffled::baffled:

reklama
Do góry