reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam kochane
a co to zbiorowe dąsy :dry: i u mnie też to samo obraza majestatu :angry:
Mikołaj całą noc się kręcił może dlatego że było duszno :baffled: a od 3 już był z nami w łóżku wstał o 7 na wyrywał mi włosów na szczypał i na gryzły sryl jeden :angry:

reklama
i ja się witam!

właśnie jem śniadanko i popijam kawką, zaraz mała zje i idziemy na dwór ;-)
a co to za zbiorowe kłótnie z mężami :confused:;-):-D
współczuję nieprzespanej nocki
a ja mogę sie pochwalić wyjątkowo dobrą nocką, bo mała obudziła się o 1, dałam jej cyca i usnęłam z nią,ocknęłam sie po 4 i ja przełożyłam do łóżeczka, pospała do 6, dałam cyca, mąż się cos wiercił i ta sie wybudziła trochę, ale odłożyłam ją i pospała jeszcze 1,5 godzinki :-p
dobrze, że mała tak ładnie pospała, bo ja zasnąć nie mogłam, przez ten tydzień co kompa nie mieliśmy rozpętała sie burza wokół szkoły, w której mam zamiar studiować i okazuje się, że w tej miejscowości ministerstwo zatwierdziło tylko transport i to w I stopniu, reszta kierunków jest nielegalna... uczelnia złożyła jakieś tam papiery do ministerstwa, ale odpowiedź będzie dopiero w sierpniu/wrześniu :dry: jestem załamana... 200 zł poszło się rąbać, bo wpisowe zapłaciłam... na inne magisterskie nie dam rady dojeżdżać, bo za daleko i musiałabym nocować... zostaje mi tylko jakaś podyplomówka...

Hellllo Foremki:-)

u mnie pada,leje,pada,leje:tak:Marynia siedzi w rowerku oglada bajke:cool2:tak kocha ten rowerek,ze szok,R mowi,ze niunia zostanie mechanikiem:sorry2:uwielbia kola,samochody i motory,bwum,bwum,bwum,caly czas,spala dzisiaj ze mna taka niespokojna byla wieczorem,wiec wzielam ja do siebie,ja jem sniadanko(skromne:sorry2:)popijam kawa bez cukri i mleka

Byeeee:-)

Allo Allo
Witam serdecznie
Ja dzisiaj wstalam wyspana po 6 a Nadia przed 7 obudziła sie, dzisiaj było bardzo ciepło w nocy, teraz mała leży w łóżeczku i niebawem zaśnie...
Marlenko ja tez teraz właże na wagę rano i wieczorem - ehhh nie mam silnej woli do diet - gadam ze zacznę ale jak widzę cos słodkiego to uszy mi sie trzęsą ... i koniec diety...
Dzisiaj nie mam żadnych planów, siedzę w domu z Nadinką - ewentulanie jakiś spacerek po obiadku, m bedzie dopiero ok. 19 w domu...

Daria czyli już znalazłaś dermatologa??? Czy mam sie dowiadywać dalej?

Bardzo Ci dziękuje, już znalazłam dermatologa, mam nadzieje że bedzie dobra ;-)

Bart właśnie wstał z drzemki, zjadł parówki, Ł teraz z nim siedzi i chyba zaraz ich pogodnie na spacer, a ja moze jakieś porządki w szafkach w kuchni zrobie? Bo tylko dziada tam brak :baffled:

Bbakania ciesze się że wygrałaś tą sprawę!

Basiu to dobrze, że sprawiedliwość stanęła po Twojej stronie :tak:

My po spacerku, zakupkach i mała chyba niedługo uśnie, teraz śpiewa sobie aaa w łóżeczku :-D a ja zaraz zabieram się za obiadek dla niej i za sałatki do słoików :cool2:

i dzisiaj właśnie dowiedziałam się, że będę chrzestną :-) ale się cieszę, bo mała Julcia jest słodka i to będzie moja pierwsza chrześnica :tak: tylko jest mały problem, bo chrzest będzie w Niemczech, 5 h drogi autem :baffled: n ie wiem jak mój wierciołek wytrzyma tyle w aucie :dry:

BASIU GRATULUJE WYGRANJE SPRAWY Z MANDACIKIEM :-D oby jeszcze z tą wodą się udało :tak:
Marlenko ale macie pogodę :dry:
Mata 5 h wyjedziecie w nocy i mała będzie spokojna :tak:

Jolu żeby ona w nocy chciała spać.... a mała i w łóżeczku potrafi wojować, a ulubiona pozycja do spania to na brzuszku - juz widzę jak wygodnie będzie spała w foteliku :dry: ale kiedyś w końcu musi gdzies dłużej pojechać, bo nigdy się z nia na wakacje nie wybierzemy :sorry2:

reklama
Mata a może akurat jej sie spodoba jazda w nocy i zaśnie bez problemy, tak czy inaczej trzymam kciuki!

A ja właśnie robię obiad, Ł poszedł na spacer z Bartem, a ja mam nerwa jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry