reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dobry wieczór

Marlenka :-D:-D:-D wariatka :-D

Ja ważyłam się wczoraj i ważę tyle samo co 3 dni po porodzie - 94 kg, nie wiem czy to dobrze czy źle jedynie dobrze że nie do przodu ;-)

MARTUSIU WITAJ!!!!!

Witajcie!!!

Co do wagi to mi skoczyła 1 kg do przodu, ale narazie nie chce mi się nic z tym robic... :baffled:
Nocka taka sobie, Bart wstawał z 8 razy... a w końcu wstał po 5 :szok: nie mam dzisiaj siły i jakiś zły humor- nie ma jak to o 6 rano pokłócic się z mężem... :shocked2::dry: co za dupek! :-p nooo... już mi lepiej :-)

Teraz piję sobie kawkę, Ł leży w łóżku a Bart przy nim czy po nim tam skacze ;-)

Co dzisiaj będziemy robic... nie wiem... chociaż ja mam tysiąc pomysłów, ale moj szanowny małżonek jest za bardzo zmulony żeby je ze mną realizowac... pogoda super, nad jeziorko by się pojechało, ale nie... po co? lepiej siedziec w bloku... :dry:

Hej o świcie,:blink:
ja tylko na moment zameldować, że żyję.
Jakoś weny do pisania nie mam ostatnio!:no:
Coś z T. nie możemy się dogadać i taki ten mój humorek nieszczególny. :dry:
Wojtek wczoraj dostał dwie szczepionki, bo dokupiłam mu za radą lekarki
- na ospę wietrzną! Płakał, ale tylko przez chwilkę i zaraz zapomniał - na szczęście!:happy2:
Nocka paskudna - Wojtek ciągle się budził, godzinę miał bezzsenną więc jestem niewyspanaw dodatku:baffled:.
Zmykam może jeszcze się zdrzemnę!

reklama
nie mam dzisiaj siły i jakiś zły humor- nie ma jak to o 6 rano pokłócic się z mężem... :shocked2::dry: co za dupek! :-p nooo... już mi lepiej :-)

Jakoś weny do pisania nie mam ostatnio!:no:
Coś z T. nie możemy się dogadać i taki ten mój humorek nieszczególny. :dry:

Jakie klimaty... chyba jakies hurtowe bo ja wczoraj tez z fochem poszlam spac :baffled:

Witajcie!

Odzywam sie ze zyje :zawstydzona/y: Troche z humorami u mnie dziwnie, troche mam tez na glowie zmartwien, ehhh...Mala w dodatku robi jakies dziwne, brzydkie kupska i rozmyslam od czego... :dry: U nas nocka w porzadku, mala obudzila sie przed 7. Zjadla juz sniadanko, ja zaraz tez skonsumie - pojdziemy na spacerek i plac zabaw (wczoraj jak Bartus chodzila w kołko przez godzine i wcale sie nie zmeczyla :sorry2:).
Ja na diecie plaz jestem drugi tydzien, chociaz juz nie tak mocno jej przestrzegam :blink: generalnie nie jem chleba, makaronu, ziemniakow, ryzu i wszystko light ;-) Kg ida powoli w dol wiec chyba ok :-p

Kto pije ze mna kawke?

Buziole babeczki!

Ostatnia edycja:
Do góry