reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam sie;-)
dzisiaj dzien zakupowy,lodowka znowu pelna,hurrra;-)od jutra zaczynam diete plaz:-)dzisiaj zakupilam potrzebne rzeczy,naczynia do gotowania na parze jeszcze nie udalo mi sie kupic,moze jutro:-pkupilam tez posciel do sypialni-czas na zmiany:cool2:Marynia pieknie zasnela przy mlesiu,jutro musze zadzwonic i umowic szczepienie,dzisiaj przyslo mi pismo,ze Marysia bedzie szczepiona dwa razy w odstepie 1 mca
Lilianko jak ja lubie takie dni w domowym spa;-):-D
Darunia swietny spacerek musialiscie miec nigdy nie bylam w Wieliczce,ale slyszalam,ze jest piekna:tak:

reklama
No to melduje się z Krakowa...

Marlenka Wieliczka może i jest piękna, ale nie teraz :no: strasznie rozkopana i gigantyczne korki!!! Za to bardzo nam się podoba tam duuuży park ae stawem, wczoraj też byliśmy.... ;-)

A co za dieta??? :confused::-)

Co do Bartka to umówiłam go na odmrażanie tych mięczaków wstępnie na 21 sierpnia, może się coś przyspieszy... podobno pani dermatolog suuuper, no ale zobaczymy, oby mu te świństwo zeszło!!!

A ja uciekam pop bro do sklepu, wypijemy sobie z Ł który teraz kąpi Barta... jutro Ł ma wolne więc sobie posiedzimy :-);-) czy tam poleżymy- jak kto woli :-)

No a co u Was lejdis???

Eloł :) :-D
Mm Marleno - Piękna Dziewczyno Dieta powiadasz :-) wytrwałości życzę
Darunia mam nadzieję, ze przyjmą Was wczesniej - no popatrz Głuszek wtedy dobrze sugerowała z tym odmrażaniem...
- widzę ze wieczorek przy pifeczku może byc barszo ineterseujacy :-D
I ja piwencjooo zapodaje do pyska

Darunia a od czego robią się te mięczaki :confused:

Jola to jest zaraźliwe, może załapał na basenie, może u lekarza na wadze... nie mam pojęcia, ale strasznie się to rozsiewa, dlatego co kąpiel zmieniam mu ręczniki... mam nadzieje że wymrożą mu to i będzie spokój

Marlenka słyszałam o tej diecie ;-) w takim razie trzymam kciuki za efekty!

Oki laski ja znikam do Ł!

Ciałłłłłłłł :-)

reklama
Do góry