reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-):-):-) My dzisiaj gościliśmy Darię z rodzinką. Zrobiliśmy grilla, panowie poszli na militaria a my sobie poplotkowałyśmy:tak::tak::tak: Poźniej poszlyśmy z maluchami na spacerek. Tak więc dzień miło baaaardzo spędzony. Właśnie wyjechali jalieś 30 min. temu do Krakowa. Tak wiec zapewne jutro Daria powróci na BB:tak::tak::-D:-D:-D Kurde jak te 2 tyg. zlecialy. Szok normalnie.

Ale nie mieli szczęścia do pogody .co?

mam guinesa z sokiem porzeczkowym:-)pilyscie??

ja nie piłam

reklama
Agusia,ale fajnie spedziliscie sobie dzionek,dobrze,ze sie jeszcze spotkalyscie przed wyjazdem Darii:tak::tak::tak:
Wilmek pilam,ale bez soczku:-D;-)
Ewunia sama w szpitalu,a mysli o jubilatach,hihihi,pozdrow Ja od Nas jak bedziesz pisala smska Basiu

Ale nie mieli szczęścia do pogody .co?
Wiesz wydaje mi się, że nie było aż tak źle. Najważniejsze, że nie padało. Daria opalona. Było wietrznie przez kilka dni. Ale nawet jak rano było nieciekawei to popołudiu wychodziło piękne słońce. Musieli dwa dzionki spędzić nie wychodząc z Bartem z domku bo gorączkował, ale to raczej na zęby było. Ale jak dzwoniłam do Darii to mówiła, że siedzą z młodym na zmianę. Ale pewnie najbardziej uczciwą wypowiedź da sama Daria;-):-) To takie moje przemyślenia
Cieszę się że mogłyśmy zobaczyć się jeszcze przed samym wyjazdem. Gęby nam się nie zamykały:-D:-D:-D Szkoda tylko, że ten czas tak szybko zleciał. Chcieliśmy, żeby zostali u nas do jutra. Ale Dari powiedziała, że jej mama ma jutro przyjechać na urodziny Bartusia. Ale pewnie to nie ostatnie nasze spotkanie

Oj tak Basiu tu masz rację. Nie poweim bałam sie trochę pierwszego spotknia. Nie chciałam, żeby okazało się, np. że nie mamy o czym rozmawiać. Ale na szczęscie moje obawy okazały się niepotrzebne. I cieszę się bardzo, że mogłyśmy sie spotkać i miło spędzić razem czas. Ja wypowiem się za siebie. Daria bardzo przypadła mi do gustu bez dwóch zdań.Jeste zajefajną laseczką:-D:-D:-D

A co do militariów w przyszłym to przypomnę Ci wcześniej, żebyś moła zorganizować sobie czas:tak::tak::tak::-D:-D

Witajcie Kochane :-)

Ja już na nogach... Nocka taka sobie, bo Oleńka zaczęła mi goraczkować - chwilami nawet ponad 38st. :baffled: Humorek jej dopisuje i nie ma innych objawów, więc mam nadzieję że to od zębów albo 3-dniówka... Dałam eferalgan i będę obserwować jak potoczy się dalej... Powiedzcie mi, czy wychodzicie z dzieciaczkami przy tempce? :confused: My nie byłyśmy na spacerze już 2 dni... No ale póki co aktualną pogodę za oknem zostawię bez komentarza.. :baffled:
Zdrówka chorującym!

Miłej, rodzinnej niedzieli :tak:

Witajcie:-) U nas nocka przespana. Dzieciaczki się bawią a ja korzystam z chwili ciszy. Zartaz trzeba będzie obiadek zacząć szykować:tak::tak::tak:

Joasiek nie powinno sie wychodzicz gorączkującym dzieckiem. Lepiej posiedzieć w domku. Oby to było na ząbki a nei coś poważniejszego. Zdróweczka dla Oli

reklama
Dzien Dobry
Chcialam się z Wami tylko przywitać, jak Nadia wstanie wybywamy z domu na cały dzionek.
Wczoraj z mężem wieczorkiem skoczylismy na małe zakupki a poźniej kolacja mmmm było fajnie ...

Życzę Miłej Niedzieli

Do góry