reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
przyjedź do mnie ...mam prasowania chyba z 4- 5 pralek...brrrrrrrrrrrr
Ja podobnie! Okropność, ale kiedyś trzeba się z to wziąć.

Dziewczyny dziś ok. 7.00 napisałam ogromnego posta, ale mi Wojtek skasował :wściekła/y:i potem już nie chciało mi się drugi raz.
Pogoda u nas fatalna, jak pewnie u większości. :baffled:
Nudy, znajomi się porozjeżdżali, a w okolicy nic się nie dzieje ciekawego.
Mam nadzieję, że u Was lepiej!

Marlenka dobrze, że u Ciebie ładnie.
Mata, tak na marginesie - gratulki - Pani Magister!!!
Magdziarka widzę, że szalejesz po nocach, - takiej to dobrze:tak:!!!
Kasiau jak tam uczulenie?
Agusia - zdróweczka!
Jola - gołąbki - pycha , ja dziś nie gotuję ( nie ma dla kogo :-()

Dzieki za sprostowanie, kurcze jak Ty to robisz, że wszystko pamiętasz!
Mata oczywiście Gratulki za licencjata !!!
dziękuję:-), a Bbakania pamięta pewnie, bo też kilka osób gratulowało mi magistra i tez pisałam sprostowanie ;-) no ale jakby nie bylo to juz wyższe wykształcenie :-p

Melduję się, że żyję, ale kiepsko się czuję. Odcinek łóżko - toaleta opanowany do perfekcji i temperatura mi skacze od 37,5 do ponad 39... od wczoraj schudłam 2 kg :szok: wiem, że to ubytek wody, ale nie mogę go coś nadrobić... Mała na dodatek bardzo niespokojnie spała, mąż do nie chodził, ale i tak musiałam ja iść, bo małą nie mogła sie uspokoić... mąż rano padnięty był, teraz cały dzoeń zajmuje się małą,, nawet do miasta na zakupy z nia pojechał... ale przynajmniej zobaczy jak wygląda mój dzień ;-) dziś dopiero smektę wzięłam, bo nie było wczoraj jak do apteki pojechać i apap biorę, to wszystko co mogę :dry:

Witam:-)

wlasnie wrocilismy z plazy,ale u nas cieplutko,slyszalam,ze od poniedzialku i w Polsce ma byc ladnie,a we wtorek w Wawie ponad 30 stopni,oby sie sprawdzilo:tak:

reklama
Do góry