przyjedź do mnie ...mam prasowania chyba z 4- 5 pralek...brrrrrrrrrrrr
Hahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyjedź do mnie ...mam prasowania chyba z 4- 5 pralek...brrrrrrrrrrrr
Ja się obudziałam sama o 7:10 . Olek spał do 8 z minutami potem leżał w łóżku a Antoś wstał tuz po mnie...Magdziarko podziwiam powrot o 2 a rano juz na nogach kto robi pobudki Antos czy Olek?:-)
Ja podobnie! Okropność, ale kiedyś trzeba się z to wziąć.przyjedź do mnie ...mam prasowania chyba z 4- 5 pralek...brrrrrrrrrrrr
A nasza Martunia obroniła licencjata - magister za 2lata !!
.
dziękuję:-), a Bbakania pamięta pewnie, bo też kilka osób gratulowało mi magistra i tez pisałam sprostowanie ;-) no ale jakby nie bylo to juz wyższe wykształcenieDzieki za sprostowanie, kurcze jak Ty to robisz, że wszystko pamiętasz!
Mata oczywiście Gratulki za licencjata !!!
Nie tknęłam nie chce mi się .tez się tłukę z miejsca na miejsceDziewczyny jak tam prasowanie??!!
..