reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko - czemu Ty kobietko o 2 jeszcze nie śpisz?? :szok:

Witajcie :-)
Wiedziałam że tu dziś będą takie pustki z rana ;-) Jakby nie patrzeć - weekend :-) Ja się dziś mega wyspała - padłam przed 23 i wstałam po 8 :tak: Oleńka pięknie przespała całą nockę, nawet nie wstawałam na smoka ;-) Po 8 zjadła sniadanko i chyba padła na swoją pierwszą drzemkę ;-) Ja z kawką podczytuje co tam wczoraj naskrobałyście... Ale niedużo tego tym razem :-p Póki co u nas za oknem deszcz :dry: i niebo odrobine warczy... O 1 też nieźle lało i waliło, bo mnie obudziło :sorry2: Ciekawe czy spacerek wyjdzie... T wraca na obiad, to może potem jakoś pogoda się unormuje. Weekned zapowiada się w odwiedzinach - musimy jeszcze kilku znajomym zaproszenia porozdawać :tak: Jest okazja do spotkanka :-D
No nic, życzę Wam słonecznego dnia!

I dużo, dużo zdrówka chorującym :zawstydzona/y:

jejku sniło mi sie ze jestem w ciązy - okropny byl ten sen..... straszny... chcialam tą ciaze usunac a nie mialam kasy i chodziłam i pozyczałam pieniadze. Jezu skad ja mam takie sny okropne?:szok:

Michał sie budzil mi o 3 - dostal pic i o 6 juz sie darł niesamowicie wiec mu dałam jesc i dospał do 7.30. Kurde jakby nie mógl tej godzinki poczekac! Mimo ze poszlam spac o 23.30 jestem niewyspana. I załamana rachunkiem za komorke! Ciekawe teraz z czego ja to zapłace.... Musze sie wziasa za siebie i ostro ograniczyc z telefonem.

Dzien Dobry
Pogoda i u nas do bani... mam dość deszczu, wyspałam sie a czuję sie jakby było odwrotnie...
Nadia właśnie zalicza pierwszą drzemaczkę a ja BB i zaraz biorę sie za prasowanie ...

witam:-)
alez jestem niewyspana dzis:-( bruno budzil sie co pol godziny w nocy dopiero o 5 zasnal i spal do 8:45...nie wiem czy zabki czy dlatego ze bylo strasznie duszno i goraco...
wiec juz 10 a ja dopiero sniadanko:zawstydzona/y:
Gluszek ja tez sie czesto zastanawiam czemu nie moze pospac tej godzinki dluzej;-)
Magdziarko podziwiam powrot o 2 a rano juz na nogach kto robi pobudki Antos czy Olek?:-)

reklama
witam dziewczyny
ja już prawie posprzątane mam tylko odkurzyć i koniec :-D
Dziś zaplonowałam że zrobie gołąbki bo już dawno nie robiłam :tak:
Mikołaj z dziadkiem na spacerku więc korzystam z tego .
Sryl tak dał mi popalić o 5 rano więc wzięłam go do siebie do łóżka ale było jeszcze gorzej tak mnie zdenerwował bo sam nie wiedział co chce to odniosłam go do łóżeczka i popłakał sobie chwilkę i zasną spał do 9 nie wiem co mu było chyba musiał sobie popłakać :wściekła/y: sryl jeden :angry:
Kobietki co wy macie się z tym prasowaniem :-D

Do góry