reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Mamuski!:-)
Szalejecie,az milo!:-)

Najwspanialsze zyczonka urodzinowe dla DOBRUSI,OLI i DOMINIKA!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Ewunia-mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle z ta tesciowa.
Joasiek-u mnie teraz leca powtorki House'a,chyba 3 seria,ale nie jestem pewna.Wiem,ze jest jeszcze jedna seria,ktorej nie widzialam.A ostatnia,ktora widzialam byla z ta cala banda asystentow,ktorych House bezlitosnie wykruszal;-)
Magdziarko-jak fajnie Cie wiecej widziec na glownym:-):-)
Asiowo-ale piekna dzidzia!!!!!!:-):-):-)

U nas wszystko normalnie.Maja ostatnio zrobila sie piskliwa.Juz powinnam lezec w lozku,a tu jeszcze tyyyyle do zrobienia....
Spokojnej nocki!:-)

reklama
Maajko, właśnie nie wiem i się troszkę boję... mój A się śmieje ze mnie ze mam owsiki bo się kręcę jak cholera na łóżku... a ja biedna nie mogę sobie pozycji znaleźć. bo cały czas mi niewygodnie...

jeszcze ja siedzę tu i czytam zamiast iść spać.. wciągające to forum ;-) niedawno skończyłam robić ciasto na maćkowy roczek.. tylko że obawiam się że masa może "popłynąć".. póki co stoi w lodówce i się chłodzi. Dobrze że teściowa zamówiła tort to tyle roboty mniej.. dobra.. ja zmykam spać bo jutro znowu nieprzytomna rano będę.. a każdego dnia postanawiam "że jutro pójdę wcześniej spać" ;-):-) papa

cześć dziewczynki :-D

Tysiąc buziaczków i moc życzeń urodzinkowych dla Maciusia Altayi :-) dużo zdrówka, prezentów i uśmieszku na buzi :-D

u nas malutka troszkę popłakiwała w nocy... wstawałam do niej dwa razy, aż w końcu stwierdziłam że jest za gorąco, uchyliłam okno i mała spała do wpół do 8 ;-);-) już jest po sniadanku i się ładnie bawi...

mnie coś spinało w nocy i nie mogłam spać, spinało mnie co i rusz i budził mnie ból, troche potrwał i przechodziło, to zasypiałam. Już byłam 3 razy w WC, strasznie mnie czyści, woda ze mnie spływa... ale na razie nie mam mocnych skurczy...ściśnie mnie raz na jakiś czas, ale to niezbyt często...

Aleście wczoraj porządziły kochaniutkie :-D ho, ho ;-)

udanego dnia z deszczowych Kielc

Dzien Dobry
Dzsiaj mam uwarnie głowy od samego rana, ogólnie od wczoraj, dzieciaki Nadia i Fabianjak są razem to szaleją a mnie głowa pęka:-(Biegam od 8 i tylko slyszę mama to, daj to, zobacz co Nadia zrobiła itd...
Wczoraj pojechalismy na małe zakupki - kupilam Nadii białe spodenki, taki elegancki rampers z falbankami i chustę wiązaną ...
aaaa sobie strój kąpielowy :-p:-) ( jestem zadowolona z zakupu) ehhh
Zaraz biorę sie za porządek bo przy moich szarańczach nie poznam mieszkania:angry:

Witajcie. A ja siedzę i sie opieprzam. Kuba wstał przed 8 zjadl mleczko i zasnał jeszcze. Wstał kilka minut temu. Poczytałam co nasrobałyście, kończę dopijać kawkę i czas wziąć się za porządki.

Witam i ja , ogarniam chatke a mała rozwala z drugiej strony :szok: Czekam aż uśnie bo chyba zwariuje , pranie mi nie wyschło i cała chata w szmatach :-)

reklama
witam :-) my dopiero po sniadanku..Bruno szaleje a ja musze przyszykowac obiadek dla niego...dla nas na szczescie mam leczo...sprzatanie jak m wstanie po nocce bo maly boi sie odkurzacza i trzeba go w tym czasie czyms zajac...
Magdziarko kaca nie mam:-p

Do góry