reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Póki co na piwkoMasz jeszcze ochote na piwko czy na chwileczke "zapomnienia" ?Nienasycona kobieta ... rany julek
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
A ja dzis caly dzien bez dzieci, bo miałam w pracy szkolenie. Z jednej strony jestem zmęczona, bo to nauka nowego programu komputerowego i trzeba cały czas uważać, a z drugiej strony odpoczełam od mojej kochanej dzieciarni. :-)
oj jak ja bym chciała odpocząć...a jak mówię mężowi że wrócę do pracy to się śmieje
Wiesz Marlenko, że ja tez nabrałam ochoty na pifko ;-) Właśnie otworzyłam sobie reds'a jabłkowego, bo tylko takie miałam - doble Zdrówko !!
Kasiau - co z ta kurą? Może zdąrzyła uciec ?
ja piję gingersa...pierwszy raz od 5 lat
Kasiu i jak kurczak?
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Hehehe już mam
mata-kow
mama do kwadratu :)
oj dziewczyny dajecie czadu dobrze, że piersi siedzą w zalewie a kurczak juz wylazł z piekarnika ;-)
mi się udało całe mieszkanko ogarnąć, więc jutro prawie luzik, tylko po kwiatki podjechać, kartkę (zrobiłam dziś sama kartkę, ale mąż stwierdził, że takiej robionej nie wypada dać ) no i torcik odebrać na niedzielę ;-)
mi się udało całe mieszkanko ogarnąć, więc jutro prawie luzik, tylko po kwiatki podjechać, kartkę (zrobiłam dziś sama kartkę, ale mąż stwierdził, że takiej robionej nie wypada dać ) no i torcik odebrać na niedzielę ;-)
Kasiu, no to się kurakowi udało. Ja podczas bb regularnie spalam buraki albo marchewkę.
Zuzkus, gingers dobra rzecz.
Jakoś tu dziś ogólne picie ;-) Ja miałam chęc na pyfko, ale dałam sie skusić małżowi na winko, a to wino było bleee niedobre. I teraz żałuję. No bo przeciez nie pomieszam.
Zuzkus, gingers dobra rzecz.
Jakoś tu dziś ogólne picie ;-) Ja miałam chęc na pyfko, ale dałam sie skusić małżowi na winko, a to wino było bleee niedobre. I teraz żałuję. No bo przeciez nie pomieszam.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu, no to się kurakowi udało. Ja podczas bb regularnie spalam buraki albo marchewkę.
a ja palę ziemniaki juz 2 garnki poszły się rąbać
reklama
Podziel się: