reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
U nas nocka super. Tylko pogoda do bani... brrr wieje, i pada ...
M zaprowadził Fabiana do przedszkola a ja szykuje sniadanko...
Nadia siedzi w kojcu z zabawkami a ja na BB ..
Dzisiaj i ja muszę lecieć na pocztę, a pozniej do mamy do Sądu, prosiła mnie bym jej pomogła zrobic porządek w aktach... hihi
Pozniej idę na obiadek z mamą i rodzeństwem z okazji Dnia Dziecka ...( spóźnione)
Bbakania zdróweczka dla Natalii i dla Ciebie również
Darunia - zdróweczka dla Bartusia

Uciekam bo mąż juz wrócił ...
Miłego Dnia życzę WAm...

reklama
Cześć Kobitki :-)

U nas dziś chyba przymusowe siedzenie w domku - na dworze, jak u Was, wieje okrutnie, aż sama mam gęsią skórkę jak pomyślę o wyjściu. No i mój m zaniemógł :-( właśnie wrócił od lekarza i dostał zwonienie... chociaż tyle że posiedzi z nami w domku :tak: Oby tylko nam niczego nie sprzedał.. Na szczęście T nie jest bardzo absorbujący i nie mam dwójki maluchów do opieki :-D

Nie wiecie jak tam Majeczka? Mam nadzieję, że lepiej... A Twoja Natalka Bbakaniu?

Miłego i bezwietrznego dnia! :tak:

Byliśmy wczoraj w przedszkolu. Wojciaszkowi bardzo się podobało. Moje spostrzeżenia sa takie, że nalezy do dzieci otwartych i raczej odważnych, nie zawsze nadąża na wykonywaniem poleceń-zabaw. No i czasem odcina się od zabaw i bawi się zupełnie sam. Czyli chyba wszystko w standardzie. :-)
Jak wyszlismy to powiedział: "mamusiu, ja chcę do psedskola!"

My jeszcze nie mamy kasy z podatku, ale bardzo późno wysłalismy papiery...

A dziś wieczorem ide na wieczór panieński.:-)

Ale u nas pogoda... nie wiadomo jak się ubrac... byłam na zakupach to lał deszcz teraz Ł idzie z Bartem na spacer i słońce świeci... ehhh

Ja właśnie ugotowałam pomidorówkę, Ł na drugie zje gołąbki bo ma w zamrożone, a ja na drugie zjem ryż z jogurtem i bananami- taką mam ochotę ;-)

Ja specjalnie wysłałam pita późno żeby kasę dostać późno - żeby była na wakacje - wczesniej bym wydała :-)
Monia to super że mu się podobało w psedskolu :-)najważniejsze pierwsze wrażenie

Bbkaniu nie ma mi zwrocic koszty przesylki ta pani.
Przy biegunce na wlasna reke mozesz podac smecte i orsalit albo te soczki ors oraz bakterie czyli lakcid i tym podobne

reklama
Kasiu, póki co Wojtek nie chciał wyjść z przedszkola :tak: Zobaczymy co będzie jak będzie miał zostać beze mnie.

Bbakania, niby się koleżankami nie interesował, ale z jedną chciał tańczyć :-p:-D

Do góry