reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ja chyba dopiero w 8 miesiącu byłam w stanie rozpoznac część cała synka:tak:
moze dlatego ze był malutki z niską masą urodzeniową to dlatego tak późno.

teraz czasem mam wrażenie że czuję główkę:tak:

Ja też mam sporo sadełka. A pupa moja jest już 2 razy większa. Od tyłu to juz jestem nie okrągła tylko kwadratowa. A tak było fajnie być szczupłą hyyyyyyyy.:-D

Dziewczyny napisałam do administratora meila w sprawie zaginionego wątku, czekam na reakcje . Może się odnajdzie.

Mi popoludniami strasznie ciagnie brzuch, ale coz... no tak to jest... :confused:niby powinnam sie juz byla przyzwyczaic przez te lata ale jakos nie moge:baffled:

Moja była duża więc czułam ją mocno a brzuch robił się bardzo niekształtny ale fajowo to wygląda. Ja nie pamiętam też dokładnie ale nic straconego już niedługo. Narazie nic mi się nie wybrzusza . Wczoraj się mężulek przytulił, popukał a dzidzia mu odpukała i to było słodkie.Ach ...

Ja mam już jak jestem na sali poporodowej ale wyglądam jak zmora, blada , dzidzia też taka zmęczona i spuchnięta że swoją drogą to się zastanawiam czy warto takie robić. Pamiętam, że na tym robili kaskę w szpitalu i chodzili z gotowymi zdjęciami.
Z drugiej strony pamiętam też cykl na jedynce programów dokumentalnych i uwielbiałam oglądać ten o porodach.

Ja juz na dlugo przed zajsciem w ciaze interesowalam sie ciaza i porodami i ogladalam tez programy w tv o porodach,w necie tez.Teraz mam tu w tv tez programy i baaardzo chetnie je ogladam-chce wiedziec czego moge sie spodziewac(ale moj M tylko czasem podglada).Tylko,ze teraz nie szukam juz porodow w internecie,bo przewaznie sa one duzo bardziej realistyczne,pokazane kamera prosto w krocze.
Ja sama kiedys myslalam,ze chcialabym miec nagrany swoj porod,ale bez filmowania genitaliow.Teraz juz nie chce,jesli juz to pare zdjec.Zalezy mi glownie na zdjeciach malenstwa tuz po urodzeniu,ale jak sie tak glebiej zastanowie to moj M nie bedzie mogl moze w pelni przezyc narodzin dziecka,jesli bede mu kazala co chwila pstrykac zdjecia....

reklama
Do góry