reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Moja była duża więc czułam ją mocno a brzuch robił się bardzo niekształtny ale fajowo to wygląda. Ja nie pamiętam też dokładnie ale nic straconego już niedługo. Narazie nic mi się nie wybrzusza . Wczoraj się mężulek przytulił, popukał a dzidzia mu odpukała i to było słodkie.Ach ...
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja mam już jak jestem na sali poporodowej ale wyglądam jak zmora, blada , dzidzia też taka zmęczona i spuchnięta że swoją drogą to się zastanawiam czy warto takie robić. Pamiętam, że na tym robili kaskę w szpitalu i chodzili z gotowymi zdjęciami.
Z drugiej strony pamiętam też cykl na jedynce programów dokumentalnych i uwielbiałam oglądać ten o porodach.
Z drugiej strony pamiętam też cykl na jedynce programów dokumentalnych i uwielbiałam oglądać ten o porodach.
maajka
Czerwcowa mama 2008
Ja juz na dlugo przed zajsciem w ciaze interesowalam sie ciaza i porodami i ogladalam tez programy w tv o porodach,w necie tez.Teraz mam tu w tv tez programy i baaardzo chetnie je ogladam-chce wiedziec czego moge sie spodziewac(ale moj M tylko czasem podglada).Tylko,ze teraz nie szukam juz porodow w internecie,bo przewaznie sa one duzo bardziej realistyczne,pokazane kamera prosto w krocze.
Ja sama kiedys myslalam,ze chcialabym miec nagrany swoj porod,ale bez filmowania genitaliow.Teraz juz nie chce,jesli juz to pare zdjec.Zalezy mi glownie na zdjeciach malenstwa tuz po urodzeniu,ale jak sie tak glebiej zastanowie to moj M nie bedzie mogl moze w pelni przezyc narodzin dziecka,jesli bede mu kazala co chwila pstrykac zdjecia....
Ja sama kiedys myslalam,ze chcialabym miec nagrany swoj porod,ale bez filmowania genitaliow.Teraz juz nie chce,jesli juz to pare zdjec.Zalezy mi glownie na zdjeciach malenstwa tuz po urodzeniu,ale jak sie tak glebiej zastanowie to moj M nie bedzie mogl moze w pelni przezyc narodzin dziecka,jesli bede mu kazala co chwila pstrykac zdjecia....
reklama
J
Jola244
Gość
Magdziara ale sliczny brzusio :-)
Podziel się: