reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jakieś komedie imiona mi się pomyliły!!!!!
Milka sory!!!! Ale wszystko aktualne pięknie wygladałaś

reklama
Benjamin piekne imię. Ostatnio moi znajomi ze stanów nazwali swojego synka , dla mnie rewelacja!!!!!!!!

milkaaa zdjęcia super!!!:-):-):-) Aż się wzruszyłam przy zdjęciu z krzykiem Jagódki! Sądząc po nieostrym obrazie, tatuś też był wzruszony! ;-) A jaka ona rzeczywiście była duża! :-)

noo - tacie sie przypomnialo ze mial robic zdjecia a nie stac;-) i wyszlo nieostre bo szybko szybko;-)
dzieki Dziewczyny -
co myslicie aby zalozyc watek zamkniety dla samych fotek??? Chetnie sie dziele z Wami - ale niekoniecznie z innymi...wklajalybysmy tam foty:tak:
Sa chetne??

Witajcie, podobno zaginęły Wam 2 wątki. Pytanie, kto i kiedy widział je po raz ostatni. Czy któraś z Was nie zmieniła nazwy wątków, bo w usuniętych ich nie znaleźliśmy.

Witaj aniaslu;
Wczoraj w godzinach popołudniowych jeszcze tam pisałyśmy - wizyty u lekarza i wszystko dla naszych pociech (czy jakoś podobnie). Wieczorem już tych w ątków nie było :-(
Dziwna sprawa prawdę mówiąc - a raczej pisząc

reklama
To ja już wiem, jedna z osób, które udzielała się na wątku poprosiła o skasowanie swoich postów, musiała założyć te watki u Was i moderator, który kasował posty-prawdopodobnie je niechcący usunął, niestety na tyle skutecznie, ze nie możemy ich namierzyć w bazie. Niestety musicie watek założyć ponownie, a moderatorów już uprzedziłam, że jeśli ktoś chce skasować swój cały profil to poproszę z taką informacją do mnie. Przepraszam bardzo

Do góry